Cevap: Elimde senet yok internetten tanıştım bir kez görüştüm.
Alıntı:
thrkskn rumuzlu üyeden alıntı
çbiriktirmiştim.birikimim vardı demesi yeterli.bunun ispatı olmaz..evimde biriktirmiştim diyebilir sonuçta.hem elden verilen paranın ispatı olmaz.
Madem biliyorsunuz sizde böyle yapın o zaman !
Alıntı:
Trf.Bilirkişi EmrahÖztürk rumuzlu üyeden alıntı
Madem biliyorsunuz sizde böyle yapın o zaman !
öyle demek istememiştim.sadece çıkış yolu aramktı amacım..neyse terslediğinize göre sıktı bu konu sizi.iyi günler size.
Yanlış anlamışsınız terslemedim.
Ben konu hakkında fikrimi beyan ettim.
Sonuçta neyi nasıl yapacağınız sizin tasarrufunuzda olan bir şeydir.
6000 TL benden gitmediğine göre olabilcek ve yapılabilecekleri ben mümkün olduğunca söylememe olumlu yada umut verici olmaya çalışmama rağmen siz karamsar yaklaşıyorsanız konuya orası sizi ilgilendirir düşüncesindeyim.
Alıntı:
Yanlış anlamışsınız terslemedim.
Ben konu hakkında fikrimi beyan ettim.
Sonuçta neyi nasıl yapacağınız sizin tasarrufunuzda olan bir şeydir.
6000 TL benden gitmediğine göre olabilcek ve yapılabilecekleri ben mümkün olduğunca söylememe olumlu yada umut verici olmaya çalışmama rağmen siz karamsar yaklaşıyorsanız konuya orası sizi ilgilendirir düşüncesindeyim.
tş ederim..içinde bulundugum sıkıntıdan kaynaklnıyo sanırım.kusura bakmayın
hem psikolojik olarak,hemde maddi olarak kanıtlayamayacağınız bir serüven olarak görüyorum ama yine de allah yardımcınız olsun.
Alıntı:
lhaka rumuzlu üyeden alıntı
hem psikolojik olarak,hemde maddi olarak kanıtlayamayacağınız bir serüven olarak görüyorum ama yine de allah yardımcınız olsun.
evet haklısınız..böyle bi dava tahmini ne kadar sürer peki
Rica ederim.Canınızın sıkkın olması normal.
Çok kısa sürede biter demek isterdim fakat basın yayın organlarından takip ettiğiniz üzere yargının iş yükü malum,en kısa dava için 6 ay gibi bir süre düşünecek olursak minimum bu kadar demek yanlış olmaz kanısındayım.Daha erken biterse sürpriz olur,daha geç biterse canınızın sıkıntısı uzar.Fakat 6 aydan önce biter diye ümitlenmeyin derim
Saygılarımla..
Alıntı:
Rica ederim.Canınızın sıkkın olması normal.
Çok kısa sürede biter demek isterdim fakat basın yayın organlarından takip ettiğiniz üzere yargının iş yükü malum,en kısa dava için 6 ay gibi bir süre düşünecek olursak minimum bu kadar demek yanlış olmaz kanısındayım.Daha erken biterse sürpriz olur,daha geç biterse canınızın sıkıntısı uzar.Fakat 6 aydan önce biter diye ümitlenmeyin derim
Saygılarımla..
ayrıca %40 icra tazmınatımı öyle bişey varmış o nasıl işliyo acaba?
O sizin konunuzla alakasız
Sayin EmrahOzturk, kesinlikle haklisiniz. Avukat olmadigim halde ayni oneriyi ben yapacaktim. Magdur kisi sizin soylediginizi yaparsa kazanma sansi yuzde yuz diyebilirim. Kolay gelsin