Cevap: Velayet davası 2. duruşma için
Alıntı:
denizveben rumuzlu üyeden alıntı
Abdullah bey haklısınız. Malesef baba olmak dezavantaj. Yapana edene kar kalıyor. Ama bu ezber bozulmalı. Yanlışlar düzeltilmeli.
Bende katılıyorum.
Öyleyse ne yapmalı? Gerek iktidar gerekse muhalefet milletvekilletine ya da partilerine bu konudaki mağduriyetlerin yaşandığına dair babalar yazılar yazmalılar. Çözüm beklediklerini dile getirmeliler.
Hatta günümüzün en etkili silahı medya. Gerekirse medya'ya da konu yansıtılmalı babalar tarafından.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Bende katılıyorum.
Öyleyse ne yapmalı? Gerek iktidar gerekse muhalefet milletvekilletine ya da partilerine bu konudaki mağduriyetlerin yaşandığına dair babalar yazılar yazmalılar. Çözüm beklediklerini dile getirmeliler.
Hatta günümüzün en etkili silahı medya. Gerekirse medya'ya da konu yansıtılmalı babalar tarafından.
Benim de, bu aklımdan geçmişti. Ama tek tek değil.
Organize olmalı . Mümkünse bir dernek altında. Ya da internet sitesi ile olmalı. Ama nasıl?
Bu hem babaları bilinçlendirir, hem de ezber bozar. İnşallah ileride kimse mağdur olmaz
boşanmışbabalar.com diye bir site var zaten.
Benim bahsettiğim başka. Medya'da konunun tartışılmasını sağlamak gerek. Mesela ben Okan Bayülgen'in pazar geceleri olan muhabbet kralını ilgi ile izlerim. Böyle bir programda bu konu niye tartışılmasın?
Ayrıca sabah kuşağından müge anlı'da bu konuda başvurulabilecek bir program olabilir. Evet organize olmak iyi fikir. Bu konuda mağdur en az 5-10 baba( olabiliyorsa daha da fazla ) ortak olarak başvuruda bulunabilirler.
Ama bence medya'daki en etkili şey haber bültenleri. Bütün haber bültenlerinde bu haberlerden bahsedilebilinir. Bu babalar ortaklaşa olarak haber merkezine başvurabilirler.