Sevgili admin özürdilerim .
O seviyeye düşmemem gerekirdi işte bazen insan damdanda düşebiliyor .
Printable View
Sayın Arzuhalci sizi şiddetle kınıyorum. Maymun gözünü açtı artık. Boş lavlarla artık milleti kandıramazsınız. Muhalefet ben yapacam demekle olmuyor. icrat lazım, halkın karşısına bir takım projelerle, vaatlerle çıkmalısınızki altı okun veya bozkurtun böğrüne böğrüne basalım. Hastanelerde sıra beklemek yok. İlaç kuyrukları yok. Eğitimde kitap bedava. Fakir fukaraya kömür bedava. Bunca sene niye diğer iktidarlar yapmadı. Faturayı hemen vatandaşa kesiyosunuz.( bidon kafa olduğu müddetçe ) saygılar.
Evet sayın Arzuhalciye katılıyorum,Akp seçmenine,oy verenlere BİDON KAFALI,GÖBEĞİNİ KAŞIYANLAR dendiği müddetçe Akp gitmez.Dahada güçlenir.Benden demesi.Yani tersten düşünürsek evet doğru,BİDON KAFALILAR yüzünden gitmiyor zaten Akp.
Neden altına alıntı yazmışsınız sayın Arzuhalci.Neden korkuyorsunuz.O yazar feyyar diyemi yazmış yazısını.Bu oyunları bence bırakın,gelin vakit varken gerçeklere bakın.Bende dedim önceki iletimde,ama ben korkmadım sizin gibi.Ne şikayeti,siz beni sizin gibilerle karıştırıyorsunuz galiba.
Söyleyebilirsiniz normal karşılarım,siz benim büyüğümsünüz.Amma Haziran seçimlerinden sonra yüzde hesaplamaları yapılırken,
Büyük hayal kırıklığı içerisindeyken başınızı duvarlara vururken şakın ola ses gelmesin dikkat edin.
Ben size nasıl gideceğini anlatayım arkadaşlar;
Halkın seçtiği iktidarı,yasal olmayan,illegal yollardan indirmenin,götürmenin günümüzde nihayet mümkün olmadığını düşünerek;
1-Halkın,artık bu partinin kendisinefaydalı bir iş yapamayacağına kanaat getirmesi.
2-Halkın,bu partiye güveninin azalması.
3-Halkın,bu partinin cumhuriyet rejimine,laik düzene zarar verecek olduğunu hissetmesi.
4-Halkın,başka bir başbakan adayı araması,daha iyi işler yapacağına inandığı bir siyasetci veya parti arayışı içinde olması.
5-Seçime giren diğer siyasi partilerin,mevcut hükümetten ülkeyi daha iyi yöneteceğini halka inandırması ve somut adımlar atması.
Sayın admin olduğu için insanların kapasiteleri hakkında yorum yapmayı hakkı gören admin,
Öncelikle,''GPS firmalarının iktidara gelmesi'' ifadesi yarım saat gülmeme neden oldu,belirtmeden geçemeyeceğim :)
Bir de kapasiteden bahsediyor isen,Hakkarili vatandaşın yorumunu oku. Ama pardon, senle aynı görüşte olduğu için önemli değil değil mi, unutmuşum.
Basın ve yargı bağımsızlığının gitmesi sen ve senin gibilerin şahsi düşüncesi, bunu ayrıntısına girip tartışmayacağım, ama millet aynısını düşünmüyor, görüldüğü ve 12 Haziran'da da görüleceği gibi. Şimdi de millet gözünü açıp gerçeği gördüğü ve sizin gibilerin miadı dolmuş zihniyetlerinden uzaklaştığı için sizler kapasiteli, zeki, medeni, Atatürkçü biricik azınlık oluverdiniz, millet ise saf, gerçeği görmeyen ve güdülen bir sürü haline geldi değil mi? Sizin gibiler ve o biricik azınlığınız, tozlanmış ideolojinizi de alarak birbirinizi kandırıp imkansız hayaller peşinde koşmaya devam ededurun, millet gerekeni yapsın.
Attan düşme konusuna gelince,
Attan düşmek, her insanın, siyasilerin de başına gelebilecek bir kazadır. Çünkü siyasilerin ata binmeyi bilmek gibi bir mecburiyeti yoktur. Ama kendini siyasetçi ve bürokrat olarak ifade eden, iktidara geleceğini, ülkeyi yöneteceğini söyleyen bir şahsın, Türkiye'de olmayan bir yere gittiğini iddia etmesi bir hayli garip. Aradaki farkı idrak edebiliyor musun :)
merdivene bile binmeyi beceremeyenlere devletin kasasını emanet edecek adam varsa bu sitede ben bir şey diyemiyorum.