Cevap: Eşim beni aldatmasına rağmen iftira ile suç duyusunda bulundu
diğer değerli arkadaşların da değerli fikirlerini bekliyorum.
Alıntı:
mutsuz03 rumuzlu üyeden alıntı
......
gecmis olsun, sinirlerine hakim ol, arkadaslarin yazdiklari uyarilari dikkate al, bilhassa sayin Abdullah Yaman beyin dedikleri hep cikti ve sayin Deniz hanimin (denizblk) cok büyük yardimi dokundu bana.Her ikisinden de ALLAH razi olsun....
Rica ederim. Tecrübelerimizi, bilgimizi görgümüzü paylaşıyoruz. Muhtemelen varlığımızla sitenin forum bölümüne de renk katıyoruz, dondurma her zaman sade sevilmez dimi.. arada çikolatalı dondurmada olmalı.. rengi koyu olsada bir fark yaratıyor işte..
Sayın static neden müdahil omadık kısmına gelince.. biraz sakinleşmenizi bekliyoruz.. derlenip toparlanın.. Çok sayıda konu başlığı açmaktan vazgeçin.. Ondan sonra bizde fikrimizi iletiriz elbette...
ayrı ayrı konular olduğu için hepsini bir başlık altında toplayamadım. pardon...
Açıkçası bende bu sinirli,saldırgan tutumunuzdan dolayı size cevap vermedim. Abdullah bey'in söylemlerine aynen katılıyorum. Hukuki ve diğer konularda verilecek çok bilgi var ama siz şu an sakin değilsiniz.
Unutmayın!
Hukuki mücadelenizi burada değil, MAHKEMEDE yapacaksınız.
Arkadaşım çok geçmiş olsun tahamiri mümkün olmayan birşey yapmamanız çok güzel haklıyken haksız durama düşmemişsiniz sizi kutluyorum tekra geçmiş olsun( adalet er veya geç tecelli eder)
[QUOTE=denizblk;401730]Açıkçası bende bu sinirli,saldırgan tutumunuzdan dolayı size cevap vermedim. Abdullah bey'in söylemlerine aynen katılıyorum. Hukuki ve diğer konularda verilecek çok bilgi var ama siz şu an sakin değilsiniz.
)) sinirli, saldırgan tutum mu? pardon ama nasıl böyle bir sonuca ulaştınız acaba ?
Özür dilerim. Sözümü geri alıyorum. Son derece sakinsiniz.
Bahsettiğiniz bir tutum içerisinde değilim Deniz Hnm. Öyle tutumlara yatkın bir kişiliğim de yok zaten. Eğer öyle kolay bir yanım olmuş olsaydı inanın aynı çatı altında yaşadığım ve az çok bahsettiğim olaylar karşısında çok yanlış yapmıştım. Sadece fikir talep ediyorum, yaşadıklarımı anlatmaya çalışıyorum. Siz bilir misiniz bir erkeğin daha 1 aylık evli iken karısının internette tanıştığı bir erkekle telefonla konuşurken yakalamanın ne demek olduğunu. Bahsettiğiniz bir saldırgan kişilik ne yapar acaba sizce o durumda. Tabiki tahmin edersiniz. Yani gergin olmuş olsam dahi çok normal olmaz mı :) ki hakikaten de değilim. Ben Adalet ile birlikte hesap sormak için sabrettim. Fakat görüyorum ki sadece değerli fikirlerinizi talep ettiğimde dahi nedensizce yargılanıyorum. Ve inanın aynı sabır ile herşeyin zamanı geldiğinde adalet doğru kararı verecektir.Ben de diğer üyeler gibi fikir almak için buradayım.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Özür dilerim. Sözümü geri alıyorum. Son derece sakinsiniz.
Hakikaten öyleyim. Teşekkür ederim ;)
Deniz Hnm. şimdi değerli fikirlerinizi alabilir miyim acaba :) ?