Cevap: Reşit olmayanla rıza ile ilişki
Alıntı:
zulüm rumuzlu üyeden alıntı
ulan kız erkeğin evine gitti diye alkol aldıd diye ona tecavüz etmekmi gerekir kaldıki kız erkeği tahrik dahi etse tecavüz edemezsin tahrik ettiğinde razıysa ilişkiye girersin değilse tecavüz edemez sizin gibi piç kuruları yüzünden kadınların başına neler geliyordur kim bilir.
Yorum iyi,küfür atılma sebebi olmasın.:):):)
Alıntı:
Guarana rumuzlu üyeden alıntı
Daha detaylı anlatın o zaman öğrenelim sizden çocuk yetiştirmenin nasıl olacağını.ne diyeceksiniz kızlarınıza erkek arkadaşınız olsun ama cinsel ilişkiye girmeyin mi? ben gençliğim de çok yaptım benimkiler normal ama siz yapamazsınız mı diyeceksiniz? siz olaya hep bacak arasından bakıyorsunuz çocukların uyuşturucu kumar kontrolsüz alkol gibi çok daha tehlikeli şeylerden korunması daha önemli
Ben olaya her yönden bakıyorum.Çocuk yetiştirmenin veya nasıl bir insan olmanın şartlarını öğrenmenin kaynağı belli.Site hukuk sitesi.Şunu diyebilirim,gerekli olan her şeyi yap tevekkül et.Tecavüz olaylarına karşı hadım etme kanunlaşsa da bakalım yinede cesaret edebilecek olan çıkacak mı.?
Alıntı:
zulüm rumuzlu üyeden alıntı
ulan kız erkeğin evine gitti diye alkol aldıd diye ona tecavüz etmekmi gerekir kaldıki kız erkeği tahrik dahi etse tecavüz edemezsin tahrik ettiğinde razıysa ilişkiye girersin değilse tecavüz edemez sizin gibi piç kuruları yüzünden kadınların başına neler geliyordur kim bilir.
kizinki tecavuz diye bir iddia olamaz mi ? anne babasina ne diyecek isteyerek girdim mi diyecek ? bir de bu acidan bak.o kadar cocuk zorla tecavuz ediyor eve gittiginde aile elindeki morlugu ya da kizinin davranisini fark etmiyor ? ilginc dimi ama.