Yanıtınız için çok teşekkürederim
apartmanla toplanamayız çünkü hepside kaçak birşeyler yapmış.:(
Printable View
Yanıtınız için çok teşekkürederim
apartmanla toplanamayız çünkü hepside kaçak birşeyler yapmış.:(
bir şey değil :) toplanmanızada gerek yok.şahsen ilgilenebilirsiniz.tapu fotokopisinide dilekçenize ekleyin.projeleri alıp inceleyin. belediyedeki memur ya..her dediği hukuka dayanır,. işi biliyordur,karşısındakini de memur olduğu için inandırır sanmasından kaynaklanmış.tekrar kolay gelsin size.
arkadaşlar-11/02/2011 tarihinde yapmış oldugum şikayet sonucu bugün bu şekilde sonuclanmış bu ne anlama geliyor bu 620/639 nolu dosya nedir bu konuda bilgininize ihtiyacım var
İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ xxxxxxxxx havale edildi ( Işleme Alma Tarihi :11.02.2011 14:51:15 )İşlemi tamamlanarak dosyasına kaldırıldı. ( Tamamlanma Tarihi :15.03.2011 12:12:45 )
BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ -
Durum :
Sonuç : İşlemi tamamlanarak 620/639 nolu dosyasına kaldırıldı. diye bugün bu şekilde sonuclanmış bu ne anlama geliyor bu konuda bil
arkadaşlar imar cephe hattı 620/639 anlamı nedir
slm bugün belediye imar işlerine gittim vermiş oldugum şikayet dilekceyle bana cevabın gelmedigini söyledim ayın15 de posta yollamışlar 2-3 arasında gelir dediler bende onlardan bir ad gelcek olan cevabın bir cıktısını aldım aynen bu şekilde yazıyor.xxxxxxxxxx.no. 5 de bulunan apartmanınızın ortak alanında(çatı arası kat) yapılan sundurma ve hayvan besiciligi hakkında yasal uyarılar yapılmış olup maduriyetinizin giderilmemesi halinde 3194 sayılı imar kanununun' ilgili maddelerince ilgililer hakkında yasal işlem başlatılacaktır belediye başkan vekili imzalı bu konunun acıklamasını yaparsanız cok memnun olurum
slm bugün belediye imar işlerine gittim vermiş oldugum şikayet dilekceyle bana cevabın gelmedigini söyledim ayın15 de posta yollamışlar 2-3 arasında gelir dediler bende onlardan bir ad gelcek olan cevabın bir cıktısını aldım aynen bu şekilde yazıyor.xxxxxxxxxx.no. 5 de bulunan apartmanınızın ortak alanında(çatı arası kat) yapılan sundurma ve hayvan besiciligi hakkında yasal uyarılar yapılmış olup maduriyetinizin giderilmemesi halinde 3194 sayılı imar kanununun' ilgili maddelerince ilgililer hakkında yasal işlem başlatılacaktır belediye başkan vekili imzalı bu konunun acıklamasını yaparsanız cok memnun olurum