Cevap: Eşim Darp Edilmek İstiyor
Umarım iyi niyetinizle aranızdaki sorunları çözersiniz ve boşanma aşamasına gelmezsiniz. Çünkü gerçekten de boşanma davalarında erkekler davaya 1-0 yenik başlarlar. Genellikle de tazminat,nafaka öderler. Çocuğu gösterme konusundaki yaşanan sıkıntılar da cabası. Umarım film kopmaz sizde de evliliğinize devam edersiniz. Aman o film kopma deyiminde şiddet,küfür gibi şeyler olmasın. Mutluluklar.
Sanırım Deniz Hanım'ın belirttiği kanı Kanada ve Anglo-Sakson ülkelerinde hakimlere özel eğitim verilen ve bir psikiyatrik sendrom olan Pariental Alienation sendromudur.Hakimlerin boşanma yargılamalarında mütemadi olarak kadınlar lehine düşünsel yaklşaımlar sergilemesi ve genelde sanki nafaka sadece kadına hükmedilirmiş gibi sadece kadının boşanma sonucunda yoksulluğa düşeceği şeklinde kazai kararlar alması Anglo-Sakson hukuk literatürünü sanırım bu durumu bir hastlaık olarak addetmeye zorlamış.Açık söylemek gerekirse ülkemizdeki boşanma yargılamarında sık rastlanan bir olgudur.
benım eşim de psıkolojık rahatsız bir çok doktora anlattım.hastaneye yatırılması gereken bir şizofren oldugunu söyledıler..sürekli dovulmuş kadın rolu yapıp kendini yaralayarak polisi arayıp kocam benı dovdu dıye polisi arıyor.iki gun sonra ozour diliyor..son şikayetınden vazgeçtiği halde hakım bana 6 ay hukmun açıklanması ceezası verdi..18 kasımdan verilen bu cezadan 3 gun onceden eşim uzerıme defalarca saldrıdı yıne..dov de hapse attrayım dedi yuzume.ustumu başımı yırttı..
22 kasım da annesini ve annemlerı çaırdım.psıkyatra yatrmak ıcın..o gece psıkytra gtmeyeceım deyıp anneme saldırdı yuzunu tırmaladı ben koştum banada tokat atıp daırenın kapısını açıp komşular yetısın benı oldryolar dedi..tek yalanım varsa öleyım.herkez bana hakaretler savurmaya başladı kadın dovulur mu.sonra polis geldi.hem dyak yedım hemde evden uzaklaştrma cezası aldım...gece 2 de sokakata kaldık annemle.ertesi gun eşim annesıyle altınlarımı ve kızımı alıp memlkete gtmiş..psıkyatra gıdeceını sandım..gecen ay boşanma kagıdı geldı..kızım bu hasta kadının elınde..kızımı uc kez darbettı..evde bırakıp kanlı kanlı beana soemeden izmirden kastamonuya kaçtı....daha evvel de
yalvarıyorum kızımı nasıl kurtarırım bana yardımcı olunuz