-
Aslında bu kare karpuzların üretilmesinin nedeni,buzdolabına daha kolay girip,daha estetik bir görünümde durmasıymış,tek nedeni bu yani...Ama biz bu karpuzları dilimleyip kabuğundan ayırmayıp ısıra ısıra nasıl yicez,köşelerini yiyemeyiz,bence karpuzu yemenin en güzel şekli bu :D
-
Başak yaz gelse de şöööle otursak, bizimkileri de alıp kare karpuz yapıp yesek... [^] Hoş olma mı?
-
:D Uffff sen ne diosun bee biz üçgenini bilem yaparız [:p] buz gibi soğuk karpuz,derede soğutulmuş,yanında da peynir ekmek,hehe hadi yaz gel artık,kare karpuzlar da gelsin [:o)]
-
Abla her şey iyi güzel de sanki rakıyı unutmuşsun :D Karpuz, peynir, ekmek deyince insan bir an diyor bunlar şekli unsurlar, esasi unsur nerde???:)) Hepimize afiyet olsun:)))
-
Oğuz seni unutur muyuz? Alırız yanına bi tane yaş üzüm rakısı...
-
Üzüm benden rakı yapması sizden, kabul mü? Ama ben de gelirim pikniğe ona göre [:p]
-
ilim bilim ve insan oğlu ve azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz..Birde bir arkadaş reokarnasyondan bahsetmiş..islamiyette böyle bir olay mümkün değildir..bunlar sadece özellikle budislerin uydurdukları ve kendileride inandıkları şeylerdir..
Kısaca insan ruhu 5 evreden gecer..
1- kalubela ruhların yaratıldığı an ve yer..
2- Fiziksel dünya alemi.
3- Berzah kabir alemi.
4- Mahşer alemi.
5- Sonsuz hayatın sürdüğü cennet ve cehennemdir..
Neyse sizlere piknikte rakı harici kare karpuz ve nimetler..afiyet olsun..İçki bütün kötülüklerin anasıdır..ama dileyen isteyen ouda içer tabi..Bol sohbet ve muhabbetler..herşey gönlünüzce olsun..
-
Teşekkür ederiz...
Gerçekten isteyen gelebilir, ama bol miktarda kare karpuz olacağını zannetmiyorum... Önce gelen karpuzu kapar:)
-
Kesilmesi zor olmaz. Dilimlenmesi de.
Kare bir karpuzu takriben 2 parmak kalınlığında kübün kesiti olarak doğrasak, kestiğimiz yüzeye yan yatırıp (iç)kenardan (iç)kenardan kesmek çok kolay olurdu.
Potansiyel artıları: Karpuz keserken elini kesme olayında azalmaya yardımcı olabilir çünkü elinde karpuz dilimlerken bıçağın keskin tarafını şahsına yöneltiyorsun. Ayrıca kesiti alırken mükemmele yakın bir dengelenme var (yuvarlak karpuz kayar eder, el kestirir bazen...kare karpuzu oturtursun şap diye).
Ne olursa olsun ben de yine tarla karpuzu isterim :)