kardeşler şu dediklerinizden benim bilgisayara da gönderin link verin cd gönderin bir hayır işleyin canım bendeki F ler üçüncü boğaz köprüsü oldu 20 şeritli
Printable View
kardeşler şu dediklerinizden benim bilgisayara da gönderin link verin cd gönderin bir hayır işleyin canım bendeki F ler üçüncü boğaz köprüsü oldu 20 şeritli
arkadaşlar çooooook üzüldüm sizlere, şööle bi silkinin ya....
hele mandanın yuva yaptığı söğüde kalmışsa işiniz........ ve de ondan öteye dahi geçememişseniz.......
Sayın feritkalkan, çok incesiniz, öneriniz için de teşekkür ederiz. Lakin, kimi zaman can sıkıntısı da iyidir, söğüt dalında takılmak da. Ben şimdilik bu dalda eğleşme hakkımı kullanmayı terih ediyorum. ))
Bir dokun bin ah işit diye boşuna dememişler onu anladım yazılanlardan...ve en içten dileklerimle herkesin her istediği istediği şekilde olsun diyorum...
Hoş öyle olursa da Jim Carrey'in oynadığı Aman Tanrım mı, hani ilah oluyo bir haftalığına...ona döner....ama neyse...yine de uzayıp köprü olan f'ler, mandalar söğütler yoluna girer....
*ve adam hızla olay mahalinden uzaklaşarak atını günbatımına doğru, bambaşka coğrafyalara doğru sürer....*