Açıkçası forum başlığında "Acil" yazısını görür görmez kilitlemek istemiştim. Ancak sayın Bayındır'ın kilitlemeyin uyarısını görünce, başlığı da uygun hale getirip, bir de kroki linklerine kadar eklemiştim.
Bu tepkiyi görünce tabiri caiz ise nutkum tutuldu.
Öncelikle asıl teşekkürü sayın Bayındır'a edecektiniz. Forumu kilitlemekten kurtardı. (açıkçası önemli demesinden etkilenerek derhal yanıt da yazdım).
- ilgisizlik konusuna gelince söylenecek çok şey var. gerçi bir kısmının cevabı verilmiş. Ama burada hiç kimse size cevap vermek zorunda değil.Alıntı:
sayın bayındıra; eğer sen bu ilgisizliğinle avukatlık yapıyorsan bizim" bizim bu işi avukat mahvetti" dedikleriimizden olmalısın.sana hiç kimse sorunun aciliyetini bu şekilde kinayeye alma hakkı var sayın hukuk adamı!
Ekleyen: adjunt - 09/02/2006 : 00:26:57
Cevap verip vermemek tamamen üyelerin keyfiyetindedir. Dilenirse ilgisiz de kalınabilir.
- Bizim bu işi avukat mahvetti cümleniz ; evet hırsızlığı sen yap, dolandırcılığı sen yap, yapman gerekenleri yapma, yapmaman gerekenleri yap ... ondan sonra AVUKAT SUÇLU ... güldürme beni.
- Kinaye ... işte bu sizin mentaliteniz... o kadar problemlisiniz ki herkesi ve herşeyi size yöneltilmiş bir tehdit olarak görüyorsunuz... Dilerim tıp fakültesinde görevlisinizdir. Zira Psikiyatri bölümüne uğramanızı şiddetle öneririm.
- Hukuk adamı... diyorsunuz ... Ya siz... ne adamısınız?
Evet ağır konuşmuş olabilirim. Ama bunun da üstüne özür dileyemeyeceğinizi biliyorum. Haksızlığınız ayan beyan ortada iken ve herkesi düşman sanarken o cesareti gösterip "ÖZÜR DİLİYORUM" diyemeyeceğinize emin oldum. !!!
Not: Bu sıkıcı konu için tüm üyelerin affına sığınıyorum. Ancak iyiliğin böyle ödüllendirildiği bir sitenin admini olmak istemezdim.