İştirak nafakası attırım nasıl dava acılır
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
İştirak nafakası attırım nasıl dava acılır
Adliyeye gidilir, dava dilekçesi verilip harçlar ve masraf avansı yatırılır. Dava dilekçesi nafaka borçlusuna tebligata çıkar. ...
- - - Updated - - -
Adliyeye gidilir, dava dilekçesi verilip harçlar ve masraf avansı yatırılır. Dava dilekçesi nafaka borçlusuna tebligata çıkar. ...
Delil olarak neler sunmam lazım cocukların giderleri felan sart mı 3 ay oldu bosanalı sene dolması sart mı
Üç ay önce bağlanan iştirak nafakasının arttırılması için çok esaslı nedenlerin olması gerekir.
Böyle bir neden bulunmadığını düşünüyorum.
- - - Updated - - -
Üç ay önce bağlanan iştirak nafakasının arttırılması için çok esaslı nedenlerin olması gerekir.
Böyle bir neden bulunmadığını düşünüyorum.
İki cocugum okuyo bır tanesi okula baslıcak 3 cocuk okula gıdıcek ben calısamıyorum cocukları anne istemedi bende yetimhaneye bırakmak istemedim kayma lik tan yardımla gecınıyorum belediyeden as evinden yardım alıyorum ölmemiz mi lazım sartlar degısmesi için
Üç ay önce de aynı koşullar mevcut değil miydi? İlk kez nafaka bağlanırken bu durumları belirtmediniz mi?
O kararı beğenmediyseniz istinafa başvurmanız gerekirdi, üç ay sonra yeni dava açmak değil.
Aynı koşullar altında tekrar değerlendirme yapıldığında sonuç değişmez.
Sonucun değişmesi için koşulların değişmesi gerekir.