Cevap: Baba,cinnet geçirip anneyi öldürüse(çocukların velayeti ne olur)
Alıntı:
mutsuz03 rumuzlu üyeden alıntı
karsi taraf bazen o kadar insani bunaltiyor ki akir beyefendiyi anlayabiliyorum, cünkü ayni seyler benimde basimda, yani adeta gel beni komalik olasiya döv, elime koz ver diye insani tahrik ediyorlar...cok sabirli olmak lazim cok zor bir sürec....
Aynı sorun bendede var maalesef.11 yaşındaki çocuk 20 yaş beynine sahip oldu neden biliyormusunuz .Çünkü benim evladımı babasına koz olarak gösteren bir anneye sahip olduğu için
Baba cinnet dahi geçirip adam öldürse çocuk ya anneye verilir yada sosyal hizmetlere teslim edilir.
Cinnet geçirip anneyi öldürmek yada cinnet geçirmeden öldürmek sonuçta öldürmek öldürmektir bir bedeli vardır çocuğu ceza evinde görmeniz hele ki anneyi öldürmeniz derin izler bırakacaktır sizde de çocukta da
Yıllarca ceza evinde kalacaksınız yaşarken öleceksiniz
Dini açıdan öldürmek büyük günah ancak çocuk nafaka yükümlüsüne verilir yükümlüde babadır yine kadına nafaka gebeliği belli olana kadar verilir vs. Zina ise edebe ve dine aykırı olmakla Kitaba göre bildiğim kadarı ile cezası sopadır.
Tüm bu dine aykırı uygulamalardan sonra dine aykırı şekilde öldürmenin günah olacağı kesin.
Benimde başımda benzer sorunlar olmakla yargıda sonuna kadar mücadelemi veririm ancak hak yerini bulmadıysa benim hayatımı bitirmenin de bir bedeli olacaktır bu dünyanın hesabını ahrete bırakmak en başta topluma zulümdür diye düşünüyorum.