Cevap: Eşimden boşanmak istemiyorum ne yapmam lazım
Alıntı:
xmeryem rumuzlu üyeden alıntı
hayır eşimin ailesiyle görüşmedim. Söylesemde yardımcı olacaklarını düşünmüyorum.
Eşinizin ailesi ile hiç aranız iyi değil demek ki!
Bunu şu açıdan söyledim. Yarın birgün iş boşanma davasına gidecek olursa, onlar çocuklarını kollayıp, sizin iddialarınızı yalanlayacaklar, hatta olmadık ithamlarla karşıya kalabilirsiniz.
Eşinizin sizi aldattığına dair delil,şahit elde etmeniz önemli. Eğer sadakatsizliğinizi kanıtlarsanız eşinizden maddi-manevi tazminat alırsınız.
Size nacizane tavsiyem bulunduğunuz ildeki bir avukatla durumu görüşüp, ne şekilde delil ve şahit elde edebileceğinize dair görüşün derim. Hatta taktik bile olabilir. Avukata danışmanlık ücretini ödeyip sorularınızı sorabilirsiniz. Hatta birkaç avukatla da görüşebilirsiniz. Avukat tutma işini sonraya bırakın.
Ayrıca şunu da ifade edeyim. İkiniz de farklı şehirlerdesiniz. Müşterek evinizde hiç bir arada yaşamamışsınız gibisiniz. Madem ki evlenmişsiniz her iki tarafında aldığı eşyalar vardır sanırım. Boşanma davasının nerede açılacağı konusu da çok önemli. Bu konu hakkında da avukatla görüşmelisiniz.
Cevap: Eşimden boşanmak istemiyorum ne yapmam lazım
ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.