-
Peki Dilek Hanim Savciliğa Yapilan şikayet Ve Bu şikayetin 6 Olmasina Rağmen Hala Ispatlananamasi Var Tabi Ben Bu Konuda Ne Yapabilirim Yani Takipsizlik Karari Verilmesi Gerekmiyormu Rapor Olsa Getirirlerdi Ve Ben Bana Atilan Bu Iftirayi Mahkemeye Sunmak Istiyorum.eşimin şaitlerinin çürükleri Gördük Demesi Geçerli Olurmu.
-
Sayın Aykut Yılmaz, Savcılıktaki dosyanızı incelemeden evet takipsizlik kararı verilir-hayır verilmez gibi bir yorumda bulunmamız ne yazık ki mümkün değildir. Bu arada -konu ile ilgili olmasa da- kullandığınız sözcüğün yazılımı şait değil şahit tir.
-
Esin Hanim Dosyamda Pek Bir şey Yok.çünki Eşim Ve Annesi Biz Ayri Yaşamaya Başladiğimizn Dördündü Günü Sacciliğa Gidip Kendilerini Dövdüğümü Ve Darp Ettiğim Yönünde şikayette Bulundular.savcilikta Bunlardan Rapor Istedi Darp Olduğuna Dair.ama Olay 24.08.2005 Te Oldu Biz 08.02.2006 Dayiz Hala Rapor Getirmediler.neden Bu Kadar Uzun Sürdü Bu Durum.böyle Bir şey Yok O Yüzden Alamadilar Raporu.boşanma Davamiz Devam Ediyor Takipsizlik Karari Verilmesi Için Savciliğa Istekte Buluna Bilirmiyim.ben Bu Iftirayi Mahkemede Delil Olarak Göstereceğim.benim Konum Bu.yardimci Olursaniz Sevinirim.avukatlari Yarin Verecez öbürgün Verecez Deyip Oyaliyor Savciliği Sanirim Ve Savcilikta Israrla Bekliyor.benden Uzlaşma Istiyor Savcilik Bende Suçumun Olmadiğini Ve Kabul Etmediğimi Söylüyorum.bu Kadar.
-
Sayın Aykut Yılmaz, Sorularınıza yanıt arayışınızı ve durumunuzun ne denli güç olduğunu çok iyi anlıyorum. Ancak size yanıt vermiyorsak bilin ki sizi yanlış yönlendirmemek içindir. Ancak, sadece anlatımlarınıza bakarak bir yorum yapacak olursak, evet sizin durumunuzda Savcılık tarafından takipsizlik kararı verilmesi gerekir. Ancak savcılık uzlaşma önerdiğine göre, takipsizlik kararı vermektense, uzlaşmanızı sağlama yolu ile kovuşturmayı ortadan kaldırmayı tercih etmiş görünüyor.
Siz zaten Savcılıkta verdiğiniz ifadede suçsuz olduğunuzu ve takipsizlik kararı verilmesini istediğinizi beyan ettiniz. Artık şu aşamada yapabileceğiniz birşey yok. Yine de isterseniz Savcılığa bir dilekçe ile başvurabilir, suçsuz olduğunuzu, karşı tarafın "iftira"da bulunduğunu, halihazırda bir boşanma davanızın olduğunu ve hakkınızda devam eden soruşturmanın bu ava sürecini olumsuz etkilediğini, geri dönüşü imkansız sonuçlara yol açabileceğini, tüm bu nedenlerle hakkınızda takipsizlik kararı verilmesini talep edebilirsiniz. Ne kadar faydası olur bilemiyorum. Ama şu aşamada size önerebileceğim tek çözüm budur.
Kolaylıklar diliyorum.
-
Esin Hanim Teşekkür Ederim Fakat Uzlaşmayi Kabul Edersem Bana Söylenen Suçumu Kabul Ediyor Olurmuşum.avukatim Bana Böyle Dedi.bu Olay çok Uzadi Eşim Ve Ailesi Kötü Niyetli Olark Yaklaşiyor Bu Evliliğe Ama Ben Boşanmak Istemiyorum.eşimi Seviyorum Ve 1,5 Yaşinda Kizim Var.ne Yapmam Gerekiyor Komşularimda Benden Yana Aile Dostlarimda Onun şaitleri Annesi Ablasi Ve Eniştesi Ablasi Ve Eniştesiyle Evlendiğim Günden Bu Yana Konuşmuyorum Zaten.bunuda Ispatliyorum şait Nezninde Ne Yapabilirim Bu Davanin Reddi Için
-
Sayın Aykut Yılmaz,
Avukatınız haklı, uzlaşmanın oluşabilmesi için şüphelinin suçu kabul etmiş olması gerekiyor. Ne var ki, suçu kabul edip uzlaşma için görüşmelere başlasanız ancak uzlaşmaya varamasanız ikrarınız aleyhinize delil olarak kullanılmayacaktır, öncelikle bunu belirtmek isterim.
Sayın Esin K. size uzlaşmayı kabul etmeniz yönünde tavsiyede bulunmamış, takipsizlik talebinizi bir de yazılı olarak sunabileceğinizi dile getirmiştir. Sonuca etkili olacağını düşünmemekle birlikte, bu aşamada yapabileceğiniz tek şey bence de budur.
Ayrıca, bu hususları avukatınızla görüşmenizi öneririm, emin olun avukatınız bizlerden daha çok yardımcı olacaktır size. Bizler somut olayı bilmeden, dosyanızı incelemeden ancak bu kadar yardımcı olabiliriz.
Saygılar.
-
Size Bu Güne Kadar Bana Yardimci Olduğunuz Için çok Teşekkür Ederim.durumumun çok Karişik Ve Zor Olduğunun Farkindayim.kanunlar Bana Göre Doğrudan Yana Değil Kadindan Ve Ifitiradan Yana.size Son Sorum Olacak Bu Ayin 17 Sinde Mahkemem Var çünki.
1-evlenirken Eve Ait Bütün Eşyalari Babam Aldi Fakar Düğün Esnasinda Fatura Almadik çünki Fatura Alirsak Bir De Firmaya Kdv ödeme Durumu Vardi.nikah Tarihim 23.07.2003 Fatura Tarihim 31.12.2005 Ama Firma Sahibide Benden Yana Eşyalari Babamin Aldiğini Söylüyor.bu Belge Ve şait Geçerli Olurmu.eşim Ve Ailesi Eşyalari çalmaya Kalkiştilar Bu Savcilikta Mevcuttur.bu Bana Ne Fayda Sağlar.
2-ben Bir Muhasebecini Yaninda Gündelikle çalişan Birisiyim.fakat Işyeri Sahibi Muhasebeci Olunca Beni Yaninda Değilde Bir Inşaatta Ssk'li Olarak Göstermiş.ben Mahkemeye Muhasebecinin Yaninda çaliştiğimi Söyledim Ve Maaşimi 300 Ytl Olarak Gösterdim.şimdi Inşaatta çalişmakta Olduğumu Ve Dosyanin Gerçekten Bittiğini Ve Benimle Birlikte Diğer Işçilerinde çikişinin Yapildiğina Dair Bir Belge Sunsam Ve Burada Zaman Zaman çaliştiğimi Ve Gerçekten 300 Ytl Maaş Aldiğimi Söylesem Nasil Olur.ben Doğrulari Söylüyorum.gerçekten Inşşat Bittiği Için çikiçim Yapidi Herkesle Birlikte.