Cevap: Sitede otopark sorunu
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Plana göre yerinize nasıl baktınız numara yokken? Bunu anlayamadım. Açar mısınız?
Bir de sonradan yapılan numaralama mantıklı bir numaralama mı? Yani sayılar ard arda ve mantığa uygun bir şekilde mi verilmiş park yerlerine yoksa karmakarışık mı?
Plan üzerinde numaralar var ama daire numarası değil rastgele numaralar. (Sonuçta kura çekildiğinde yeri belirtmek için yapılmış bişey) Biz de kura çektikten sonra plana baktık elimizdeki numaraya göre yerini tespit ettik. Ancak kurayı sadece formaliteden yaptılar. Numaraları kafalarına göre dağıttılar.
Bu "rastgele" olayını açar mısınız? Anlamadım. Size rastgele gibi geliyor ama belli bir plan dahilinde verilmiş olmasın numaralar?
Alıntı:
Bu "rastgele" olayını açar mısınız? Anlamadım. Size rastgele gibi geliyor ama belli bir plan dahilinde verilmiş olmasın numaralar?
Şöyle söyleyeyim, plan üzerinde otoparklara sırayla 1, 2, 3, 4, 5 .... numaralar verildi kaç tane daire varsa. ben 30 numaralı dairede oturuyorum ama kurada 2 numaralı otoparkı çektim. plan üzerinde 2 numaralı otopark belli. sonra otoparklara gerçek numaralandırma yapıldı. benim çektiğim 2 numaralı otoparka başka bir numara verildi.
Yapılan gerçek numaralandırma nasıl? O da sırayla değil mi?
Yani baştan sağdan sola 1-2-3 verilmiştir, gerçek numaralarda 3-2-1 yapılmıştır böyle mi yoksa gerçek numaralar tamamen kuralsız mı?
Zira ilk mesajlarda ben bu şekilde anladım.
Alıntı:
Yapılan gerçek numaralandırma nasıl? O da sırayla değil mi?
Yani baştan sağdan sola 1-2-3 verilmiştir, gerçek numaralarda 3-2-1 yapılmıştır böyle mi yoksa gerçek numaralar tamamen kuralsız mı?
Zira ilk mesajlarda ben bu şekilde anladım.
Gerçek numaralandırma tamamen kuralsız.
Konu oldukça netleşti. Şimdi bir hukukçunun görüşüne ihtiyaç var.