hayır ben alacaklıyım nafaka alamıyordum icra mahkemesinde dava açtım 3 ay hapis cezası verildi bekliyorum nolacak
Printable View
hayır ben alacaklıyım nafaka alamıyordum icra mahkemesinde dava açtım 3 ay hapis cezası verildi bekliyorum nolacak
Bende 3 yıldır almadım icra gönderdim sonrasında işde 3 aylık hapis kararı çıktı şimdi ne olcak bende merak ediyom alabilcekmiyiz o parayı yoksa hapis yatmakdamı çare olmıcak :D anlamadım gitti hapis kararı hemen işleme alınırmı polis gidip alıcakmı SÜREÇ NE anlamadım valla.
15 gün dür kararı bekliyodum hakim imzaladı tebligat gitti adresine başka ilde oldugu için geç gidiyo tebligatı aldıgı zaman 7 gün içinde sanırım itiraz etmek zorunda ederse agır cezaya gidecekmiş yoksa ödeyecek parayı ödemessede hapis yatacak bulundugu yerde tutuklanacak
Burası sabah programlarını aratmayacak bir ortama dönmüş. Bir saz heyeti eksik gibi.
kızmaya gerek yok ya herkes sorumlulugunu bilsin anneleri boşuyonuz çocukları neden boşuyonuz tek başımızamı dünyaya getirdik çocuklarımızı sonrada ahkam kesiyonuz lafta tabiki cezalarını çeksinler bizim suçumuz nedir o zaman bu kadar yük taşınırmı sizler keyif sürün hayat yaşayın bizde mücadele bizede yazık demi iki kuruş verceksiniz süründürüyorsunuz maddi manevi boguşuyoruz biz sorunlarla o zaman birazdan ucundan kıyısından siz tutun ayrılık olabilir tabiki ama kaçmayın çocuklarınızdan
hesap sorulacak napmışız anne olmuşuz baba olmuşuz vicdanen rahatız biz keser döner sap döner gün gelir o keser sizlerden hesap sorar vicdansız babalardan sorumsuzca yaşayan babalardan
bencede az sorumsuz babalara