sagol abi tazminat davası açmaya çalısacagım ama ben haftalık 70 tl ile çalısan bırıyım acaba ne kadar para gider. bilgilendirisen sevinirim.
Printable View
En son bir arkadaşım tazminat talebiyle dava açmıştı ve istediği tazminatın ufak bir oranını yatırması gerekmişti dava açılmadan önce.Yani tazminat olarak 10.000 TL isteyen birinin davanın başında 10 TL yatırması gibi bir durum düşun.Ancak sana başka ne masraf çıkar tam bilmek çok zor.Bu işleri az çok bilen çevrendeki bir büyüğüne de durumu anlatıp yardım isteyebilirsin.Bizzat bir avukatla görüşsen sana durumuda değerlendirerek daha sağlıklı bilgi verebilir ama durumun buna müsait değilse bulunduğun ilin barosundan ücretsiz hukuk yardımı almaya çalış.Bende üzüldüm çünkü 5 yıl suç işlemezlerse dava düşecek ve hiç ceza almamış gibi olacaklar.Gerçi karşılarında hakimi savcıyı görünce yeteri kadar korkup pişman olmuşlardır da sende burda mağdur durumdasın.Hakkını sonuna kadar savun derim.Bu ülkenin kanunları seni ve haksızlığa uğrayanları korumak içindir.Tekar geçmiş olsun.