bu 3d şifresi bukadar kolaymı kırılıyor banka atıyor topu üstünden cumhuriyet savcısı 4 ay gecmesine ragmen suçlunun bir ip adresini bulamıyor bunasıl adalet anlamıyorum hukuk var demeyin bana bizim ülkemizde calanın yanına kar kalıyor
Printable View
bu 3d şifresi bukadar kolaymı kırılıyor banka atıyor topu üstünden cumhuriyet savcısı 4 ay gecmesine ragmen suçlunun bir ip adresini bulamıyor bunasıl adalet anlamıyorum hukuk var demeyin bana bizim ülkemizde calanın yanına kar kalıyor
Geçmiş olsun
Saol kardeşimDosya 1074
Banka magdurlarına sevindiri haber
Yargıtayın banka magdurlarına emsal kararı peki benim 3d ile yapıldıgından dolayı benim acacagım dava yargıtayın verdigi karar olabilirmi
3d şifre ile alışveriş yapılan sitelerde telefona bir onay kodu gönderiliyor ve onun yazılması isteniyor.. Bankada kayıtlı cap telefonu numarasından başka numaraya mesaj gideceğini sanmıyorum.. internet bankacılığında alışveriş limiti koyarak bankanın sizi haberdar etmesini sağlayabilirdiniz. 7 sene önce benimde başıma aynı şey geldi ve bir dilekçe ile herşey hallolmuştu.. gelecekte bu işlemlerin daha güvenli hale gelmesi gerekiyorken bu duruma düşmek fena halde sinir bozucu..
Sizin sorununuzu savcılık değil banka çözecektir..
ben avukata verdim bankayı bekliyoruz bakalım
Kredi kartlarında 3d şifreli kredi kartı harcamasına ben yapmadım diyerek itiraz edilemez bu visa ve mastercard kurallarına göre böyledir..Burada bankayı suçlayamazsınız itirazın ana maddesi visa ve mastercard kurallarına göre olmalıdır..Burada mal ve hizmet satın alamadım diye itiraz etmiş olsaydınız tutarlar kredi kartınıza iade olacaktı...