Selam
Sanırım Geçmiş Bölümlerde Yazdığımı Okumadınız.Temizlik Hastalığı Bunun Evlilikle Ne Alakası Var.Bu Her 100 Kişide Bir Karşılanan Durum Ve Kendisi Bankada Operasyon Yöneticiliği Yapıyordu
Printable View
Selam
Sanırım Geçmiş Bölümlerde Yazdığımı Okumadınız.Temizlik Hastalığı Bunun Evlilikle Ne Alakası Var.Bu Her 100 Kişide Bir Karşılanan Durum Ve Kendisi Bankada Operasyon Yöneticiliği Yapıyordu
Yabancilar dairesi tarafindan bunun calismaya en gel olarak görülebilecegini sanmiyorum. Dolayisiyla is, gelir ve yasanacak yer gösterilmesinin zorunlu tutulmasi olasi. Sansinizi yine de deneyebilirsiniz...
ben bır yıl önce evlendim eşim almanyada aıle bırlesımı a 1 sınavına katılamadım gerekcelerım malatyanın bır koyunde yasıyorum ve kursa gıtme sansım hem ulasımdan hem ekonomık nedenlerden dolayı yok vıze basvurumu ıkı ay once yaptım ama a1 den dolayı red edıldı 2014 yılında cıkan aıle bırlesımı vızesı yasasında kolalık saglandıgını bılıyorum bır yıllık evlı olmam ve almanca ogrenebılecegım kosulların olmaması bır neden sayılmazmı ve bu sartlar altında izleyebilecegim yok konusunda yardımcı olursanız cok sevınırım
teşekkürler
Kabul edilecegini sanmiyorum. Almanya'dan esinizin size yardim edecek durumunun da olmamasi, Almanya'ya gittiginizde devletten gecineceginizin göstergesi olacak muhtemelen.
[QUOTE=mehmetdemirkaya;532044]ben bır yıl önce evlendim eşim almanyada aıle bırlesımı a 1 sınavına katılamadım gerekcelerım malatyanın bır koyunde yasıyorum ve kursa gıtme sansım hem ulasımdan hem ekonomık nedenlerden dolayı yok vıze basvurumu ıkı ay once yaptım ama a1 den dolayı red edıldı 2014 yılında cıkan aıle bırlesımı vızesı yasasında kolalık saglandıgını bılıyorum bır yıllık evlı olmam ve almanca ogrenebılecegım kosulların olmaması bır neden sayılmazmı ve bu sartlar altında izleyebilecegim yol konusunda yardımcı olursanız cok sevınırım
ayrıca esimin isi ve geliri gayet iyi o konuda sıkıntı yok
esimin isi evı geliri gayet iyi o konuda sıkıntı yok