Cevap: Telefon sapığının göndermiş olduğu SMS'ler ile dava açma hakkında bilgi talebi
bir bayan hassasiyetiyle yaklaşırsak:bence tazminat talep etmeyin.bırakın hapis cezasını çeksin.çeksin ki bir daha böyle işlere yeltenmesin.bende bi kaç kez böyle bir olaya maruz kaldım.mesajlar aramalar filan oldu,numarayı babama yönlendirince korkup bir daha aramadı.ama durum daha farklı da olabilirdi,evli olabilirdim nişanlı olabilirdim.herkes böyle bir durumu sizinle aynı olgunlukta karşılamayabilir,cahil bir adamın karısına denk gelir karısına olan güvenini de sarsabilirdi(toplumumuzda kıskançlık cinayetleri malum:adam ruyasında karısını aldatırken göruyor,sabah uyanınca karısını doğruyor).sizin başınıza böyle bir olay gelmiş,sizden rica ediyorum başkalarının da aynı şeylere maruz kalmaması için böyle adamların hapis cezası alması için elinizden geleni yapın!
Cevap: Telefon sapığının göndermiş olduğu SMS'ler ile dava açma hakkında bilgi talebi
@ Uvala
Şikayet dilekçesini verdik inş. en kısa sürede dava sonuçlanır da cezasını çeker....