Mail adresinizin alan adı ne? Yani @ işaretinden sonraki kısmı. @hotmail.com, @gmail.com gibi.
Printable View
Mail adresinizin alan adı ne? Yani @ işaretinden sonraki kısmı. @hotmail.com, @gmail.com gibi.
hotmail uzantılı acaba iade si mümkün olabilir mi?Çünkü bu adreismde bulunan mailler benim için çok önemlidir.
İyi de bunun için mahkemeye gitmenize gerek yok. ki. Hakim size adresinizi nasıl versin?
Hemen şimdi http://explore.live.com/windows-live...-checklist-faq sayfasını güzelce okuyun. Hotmail, bu gibi durumlarda neler yapmanız gerektiğini bildirmiş. Burada en önemli konu şu: Karşınızda bir insan var; ama sizin yazdıklarınızı okumak için çok az zamanı var. Eğer hesabın size ait olduğuna inanırsa, hesabınızı size iade edecek. Ona göre düzgün ve kısa cümlelerle hesabın size ait olduğuna inandırın.
Eski şifrenizi, ondan önceki şifrenizi, kimden ne zaman içinde ne yazan mailler geldiğini, eğer işyerinden giriyorsanız static IP varsa o IP numarasını v.s. inandıracak her şeyi çok güzel ve çok kısa şekilde anlatın.
Siz beni güldürdünüz allahta siz güldürsün:)Ben mail adresimi geri almak için mahkemeye başvurudum demedim ki...Msn şifremi çalanların cezalandırılması için başvuruda bulundum.Belirttiğiniz adresten başvuru yaptım ama şifremi çalanlar mailleri vs değiştirip sildikleri için geri alamıyorum.Mahkeme şunu yapıcak microsofta yazı yazıp mail adresinin tekrar kullanıma açılmasını vs isteyebilr mi diye düşünmüştüm.