İş yerinden verilen faturalardan örnek alırsanız yanınıza icra memurunu ikna edebilirsiniz belki, ama alıp kızına hediye etmiş olabilir. Kızı kullanıyor olabilir zor olabilir, delilleri mahkeme takdir eder ben bir şey diyemem ki.
Printable View
İş yerinden verilen faturalardan örnek alırsanız yanınıza icra memurunu ikna edebilirsiniz belki, ama alıp kızına hediye etmiş olabilir. Kızı kullanıyor olabilir zor olabilir, delilleri mahkeme takdir eder ben bir şey diyemem ki.
Engin bey borçlu bana kızının evinde oturduğunu beyan etmişti senedi verirken.Senedin üstündede borçlunun kızının evinin adresi yazmakta.Borçlu bana senedi verirken uyap merniste'de borçlunun ikametgahı kızının evindeydi ama şimdi adresini bir başka apartmanda kızının kocasına yani damadına ait boş bir eve taşımış.Evin üstündede kiralık yazıyor.Oraya çektim tebligatı bila iade kızına çektim bila iade şimdi ben madde 35 yapsam o boş eve uyaptaki adresinden dolayı daha sonrada sonrada 35 yaptığım eve değilde kızının adresine haciz talebi yapsam hukuki ve cezai sorumluluğu aldığıma dairde kağıt imzalasam icra müdürlüğüne (Eşyalar kızına ait olduğunu bildiğim için içim rahat) sonucum ne olur.
UYap adresine teb. k. 35 uygulanırmı emin değilim uygulanmadığını biliyorum. Takibi bir şekilde kesinleştirip kızının evine hacize giderseniz eşylar kızına ait demişsiniz ama sanırım klavye hatası olmuş babasına ait diyecektiniz hukuki ve cezai mesuliyeti alır da haciz koydurabilirsiniz ancak muhafaza altına almak da memuru ikna edebilirmisiniz ondan da emin değilim, diyelim onu da yaptınız kızı istihkak iddiasında bulunur dosya merciye gider siz faturalardan örnek koyarsınız mahkeme bir karar verir. Bunun neticesi ne olur derseniz kızı babam bu eşyaları benim için almıştı kabilinden bir iddia ortaya koyarsa örf adetimizde de ana babanın çocuklarına karşılıksız bağışları mümkün olduğundan bağış ile de mülkiyet çocuklara geçtiğinden istihkak iddiasına itibar edilme ihtimali vardır. Ancak borcun var çocukların da olsa bişi vereceğine önce borcunu öde mantığı ile istihak iddiasını red de edebilir. Hakimin bu konuda takdirini kestirebilmek kolay değil.
Alacağınmı var derdin var şişli etfal psikiyatri kliniğine yattım hep mağdur olmuş insanlar vallhi bu hukuk sisteminde bi hata var.Engin bey bi hakaret ettim onlara onlarda savcılığa şikayet etmiş beni acaba konuşup anlaşsam şikayetlerini geri almaları mümkünmü teşk ederim.
Kan vereceğinize organ bağışı yapacağınıza söz verin belki vazgeçerler :DD
O adrese Tebligat göndermeniz sorun değil.. Artı olarak ; eve hacze gidebilirsiniz o adreste oturuyor diye amma velakin gittğiniz adreste yazdığınız yada kaldırdığınız mallar 3. şahsa ait olduğu ispat edilir ise eşyalar geri verilir.(Bunu kaldırılan eşyaların faturaları ile kanıtlayabilir ) eve adrese gitmeniz için tebligatı kesinleştirmeniz yeterli... Derim ben