evet o şahış bakire olmadığımı idda ediyor da o bunu nasıl isbat edebilir? yani her halukarda benim o teste gitmem gerekicek öyle mi?
Printable View
evet o şahış bakire olmadığımı idda ediyor da o bunu nasıl isbat edebilir? yani her halukarda benim o teste gitmem gerekicek öyle mi?
Anlamadığım bir konu var hakaret ve tehdit davasında BEKARETin ne alakası var? Bunu biraz açıklarsanız yardımcı olurum daha net bir şekilde ama buraya yazamıyorum derseniz özelden mesaj atabilrsiniz.
Edilen hakaretin aslında hakaret olmayıp, gerçek olduğunu mu ispatlamaya çalışıyor. Bakire değilsin demek suç değil, ama afedersiniz sen bir o.. sun demek suç. Konuyla ben de ilişkillendiremedim. Ayrıca daha önce belirttiğim üzere bakire olduğunuzu ispat etmek, muayene olmak zorunda değilsiniz.
arkadaşlar ilginize teşekkürler knou ile alakası şu bahsedilen şahış bana babama arkadaşlarıma benim için bakire olmadığımı ve bu konuda iğrenç şeyler söylemiş uzun uzadıya buraya yazmayı istemiorum terbiyesizlik olur. yani sen bir o.. sun o bir o... muhabbetleri msj içeriklerinde geçmektedir. doğal olarak bende öyle olmadığımı biliorum ama bunu bu kadar alçalarak ispatlamak istemiorum o yüzden bu konuda bu kadar yoğunlaşıorum... hakim benden ne isteyecek tam olarak msjlarsa telefonumda kayıtlı babamda da aynı şekilde.msn iletilerini kaybettim ama sanırım telekominikasyon şirketinden msj ve arama kaydı hatta knouşma bantlarıda çıkabiliomuş yani bilmek istediğim hakim ne sorucak ne isticek
Hakaretten ve tehditten bir cea çıkmaz kayda değer hapse attıracak kadar çok.Bir gün içinde ne kadar çok insan hakaret ve tehdit ediyor birbirini bir düşünün.Ama hukuka başvurmak doğru bir yol.Daha önce bir yargıtay kararında i mahkeme tutanaklarında böyle takıntılı bir adam en sonunda kızı öldürmüş.Kız belki dah evvel yasal yollara başvursaydı adam bunu yapamıyacaktı.