gördüler tabiki babama söyledim siz yapın tanıklığı dedim kızım beni kabul etmezler senin orda çektiklerini görmedim diye dedi bilseydim kabul olacağını ailemden yazardım
Printable View
gördüler tabiki babama söyledim siz yapın tanıklığı dedim kızım beni kabul etmezler senin orda çektiklerini görmedim diye dedi bilseydim kabul olacağını ailemden yazardım
Sizin avukatınız yok mu? Kendi kendinize bu şahitlik kararını niye veriyorsunuz ki?
avukatım yok mahkeme şahit istedi bende biri gelmezse biri gelir dedim 4 kişinin adını verdimm biri kesin gelecek
Yani mahkemede tanıkların boşanmaya ilişkin iddialarınızı ispatlama hususunda hakim tatmin olmazsa başka tanık da isteyebilir.Ama size şunu söylemem gerekir ki eşinizin ailesinden bile yani duygusal bağlarla bağlı olduğu kimselerin bile aleyhinde delillik yapması iddialarınızı ispat hususunda hakimin takdir yetkisini lehinize çevirecektir.Ama unutmayın boşanma yargılamasında önem teşkil eden eşlerin boşanmaya ilişkin iddiaları hususunda hakimi vicdanen bu olguların doğruluğuna inadırmaktır.O yüzden tanıklarınızın yeterli olup olmadığının tayini hakime aittir.Eğer hakim tatmin olmazsa başka tanıklarda isterse kendi ailenizden de tanık yazdırabilirsiniz.Ama dediğim gibi belirleyici olan hakimin takdir yetksidir.
Madem ki avukatınız yok, bulunduğunuz ildeki baroya gidip avukat isteyebilirsiniz. Yasal olarak bu hakkınız var. Ayrıca polis eşliğinde baba evine dönme konusundaki polis kayıtları istemeyi unutmayın mahkemeden. Bu da çok önemli bir delil.
Boşanma davasında iddiaları ispat etmek önemlidir. Aksi takdirde davanız rededilebilir.
boradanistedim adı ücretsiz 250 milyon istediler sonuçta ben çalışmıyorum