Cevap: Allah belasını versin üst kat bizim banyoyu vaf etmiş bu adamları dava edicem !
Amd abi eve heyet senin eve gelirse durumun üst kattan kaynaklandığını zararı ziyanı tespit edebilir, gerek görürse yukarı çıkarlar. Kapıyı açmazlarsa bunu da yazarlar aleyhlerine olur. Zorla girme yetkisi kullanırmı hakim bilemiyorum.
Dilekce örneği burdan veremiyoruz ama sulh hukuk hakimliğine diye baslık atıp davacı isim adres davalı isim adres, konu yaz zarar ziyan tespiti açıklamalar yazıp olayı izah edebilirsin. Sonuç yazdıktan sonra da zarar ziyan tespitini arz ederim diyebilirsiniz.
AMD abi siddet çözüm değildir lanet seytana deyiver adliyeye git p.tesi. Mahkeme ne yapar bunlara öğret karizmayı kurtar abi. Kolay gelsin.
Cevap: Allah belasını versin üst kat bizim banyoyu vaf etmiş bu adamları dava edicem !
Sonucuda bizimle burada paylaşırsan seviniriz AMD abi.Bir sorun çıkmadan bu konuda halledilmiş olur işallah.
ŞOK olaylara bakın.
Bugün BACAMIZI Yaptırmak için usta getirdik usta yanlışlıkla onun bacasını kırdı, Adam başladı keşif getircem diye
Çığrından çıktı herşey uykum kaçtı beyler.
Cevap: Üst kat bizim banyoyu mahfetmiş bu adamları dava edeceğim !
Nasıl baca bu yahu camdan mı? Ustanız hazır gelmişken bir el atmıştır heralde
Kilo sallandırıyorduk yanlışlıkla onun bacasının zemimine vurmuş oda oldugu gibi aşşağıda
Adama diyorum yaptırayım ben senin gibi değilim yok keşif getirecem diyor yahu lanet olsun getir dedim getir.
Ben olsam muhtarı bulur ikide aza önce kendi evimin durumunu belgelerim foto tutanak vs sonra giderim bu tanıklarla kendine durumu izah ederim bacasını yaptırmak istediğimi belirtirim bu konuşmadan sonra muhtar azalar aradaki konuşmaya dair çünkü siz bacayı yaptırmak istiyorsunuz bi tutanak daha
Alıntı:
AMDabi rumuzlu üyeden alıntı
ŞOK olaylara bakın.
Bugün BACAMIZI Yaptırmak için usta getirdik usta yanlışlıkla onun bacasını kırdı, Adam başladı keşif getircem diye
Çığrından çıktı herşey uykum kaçtı beyler.
Ah Amd abi ya, bi guslet önce sen, böyle olmayacak bak durum eşitlendi oldu mu şimdi?