Cevap: Birileri Bizi Deniyor..
Alıntı:
bartelmi diaz rumuzlu üyeden alıntı
Rumen teknik direktör vardı bir zamanlar ülkemizde.Adını unuttum.Onun bir atasözü vardı ama söyleyemeyeceğim yanlış anlaşılma olur:)
Mırcea Lucescu.Beşiktaşı ve Galatasarayı şampiyon yaptı.
Alıntı:
Rumen teknik direktör vardı bir zamanlar ülkemizde.Adını unuttum.Onun bir atasözü vardı ama söyleyemeyeceğim yanlış anlaşılma olur:)
Sincan'da düzenlenen Kudüs Gecesi'nde yaptığı konuşmada, 'Laik kesime Şeriat enjekte edeceğiz' demişti bahsettiğiniz kişi o olmasın
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
Sincan'da düzenlenen Kudüs Gecesi'nde yaptığı konuşmada, 'Laik kesime Şeriat enjekte edeceğiz' demişti bahsettiğiniz kişi o olmasın
Yoo o Rumen değildi, galiba Afrikalı bir teknik direktördü, hangi takımın teknik direktörüydü emin değilim. Siz Çin'deki Sincan eyaletinden bahsediyorsunuz anladım ben zaten.. :alala
Gelelim enjekte edilen şeriate.. Bünye kabul etmediği için arada kriz geliyor ama çoğu insan alıştı, daha az tepki vermeye başladık.. Sorun yok, hayat güllük gülistanlık. Arada bir halisünasyon da görüyoruz ...
Alıntı:
Yıllardan beri tartışılan ve henüz net bir çözüm üretilmeyen "üniversite öğrencisi türban sorunu" hakkında bugün resmi bir açıklama geldi.
YÖK Başkanı 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı için "türbanlı öğrenciler" hakkında sürpriz bir açıklama yaptı.
YÖK'ün aldığı YENİ karar göre derse giren türbanlı öğrenciler artık sınıftan çıkarılamayacak.
YÖK Başkanı, yönetmeliğe aykırı davranan öğrencilerin durumuyla ilgili bir şikâyet dilekçesi üzerine harekete geçerek, türbanlı öğrencilerin derse katılmasına dolaylı yoldan vize verdi.
Habere göre, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, İstanbul Üniversitesi’ne üzerine gönderdiği yazıda türbanlı öğrencilerin derslere girmelerine vize verdi. İstanbul Üniversitesi’nde Kılık Kıyafet Yönetmeliği’nin uygulanmasında çıkan sorunlarla ilgili YÖK’e iletilen 27 Temmuz 2010 tarihli ve “025309 sayılı” dilekçe üzerine bütün üniversiteleri kapsayan bir yazı gönderen Özcan, türbanlı öğrencilerin dersten çıkarılmaması yönünde görüş bildirdi.
http://teknoogle.blogspot.com/2010/0...ler-derse.html
Şükür ki halisünasyon bunlar, gerçek değil. Biz uyanınca geçecek..
Birileri bizi deniyor biliyorum...
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
Beyefendi"Laik kesime şeriat enjekte edeceğiz" atasözü müdür?:) .Evet LUCESCU idi. Atasözünü de söyleyeyim bari "Köpekler istedi diye atlar ölmez"..O yüzden kimse canını sıkmasın üzülmesin:)
Alıntı:
Beyefendi"Laik kesime şeriat enjekte edeceğiz" atasözü müdür?:) .Evet LUCESCU idi. Atasözünü de söyleyeyim bari "Köpekler istedi diye atlar ölmez"..O yüzden kimse canını sıkmasın üzülmesin:)
Madem atasözlerinden gidiliyor. Köpeklerin yanına bir de karıncalardan çeşitlemeler buraya güzel gider diye düşündüm.
Alıntı:
Sular yükseldikce balıklar karıncaları yer,sular çekildikce de karıncalar balıkları yer. Kimse bu günkü üstünlüğüne gücüne güvenmemeli... Çünkü,kimin ,kimi yiyeceğine,suyun akışı karar verir...
Zaten hala bu deneme. Tatlı canımızı üzmüyoruz...Uyanınca geçecek...
İnsanlar bana kızıyor ama günümüzde hala şeriat korkusuyla yaşamak benim için paranoyadır ve Türkiye nin ilerlemesine hakarettir
Alıntı:
Çok rahatladım,bütün kaygılarım yok oldu.Birden etrafımda güller açtı.Ferahladım,silkindim.Oh be dünya varmış.Sevinç çığlıkları atmak istiyorum.Dünya varmış,tehlike yok.:DD
Alıntı:
İnsanlar bana kızıyor ama günümüzde hala şeriat korkusuyla yaşamak benim için paranoyadır ve Türkiye nin ilerlemesine hakarettir
Çin'in Sincan Eyaletinde tüm kurumların temeline dinamit konuluyorken biz aslında aynı şey ya bizim de başımıza gelirse diye endişe ediliyorduk. Siz ne zannettiniz ki?
Alıntı:
feyyar rumuzlu üyeden alıntı
Çok rahatladım,bütün kaygılarım yok oldu.Birden etrafımda güller açtı.Ferahladım,silkındim.Oh be dünya varmış.:DD
Kolonya? Aslında o da işe yarardı sanki...:)
Alıntı:
feyyar rumuzlu üyeden alıntı
Çok rahatladım,bütün kaygılarım yok oldu.Birden etrafımda güller açtı.Ferahladım,silkındim.Oh be dünya varmış.Sevinç çığlıkları atmak istiyorum.:DD
Olmaz ama sevinç çığlıklarınızı kaçıramam, onları da eklemeliyim alıntıya.