Bir boyutta benden....peki eski eşin açtığı davayı durdurup , hem de sevgiliye sinyal veren bu hanımefendiye ne demeli...illaki koçyiğitleri vuruşturacak...
Printable View
Bir boyutta benden....peki eski eşin açtığı davayı durdurup , hem de sevgiliye sinyal veren bu hanımefendiye ne demeli...illaki koçyiğitleri vuruşturacak...
Bence bu tip hanımları allah düşmanımıza vermesin diyelim. Gerçekten acaba bu tür ilişkiden ne anlıoyorlar. Git boşan istediğinle beraber ol hatta kaçacakmısın yoksa kaçmadan 10 kişi ile berabermi yaşıcaksın yaşa. Boşanmadan bu şekilde yaklaşım berbat!...
Ayrıca konuyu açan kaçmayı düşünen arkadaşa bir düşüncemide paylaşayım,
Acaba resmi nikahlı eşini bu duruma düşüren bu kadın ileride sizlede kötü olursa sizi ne duruma düşürür? Ben olsam ilk bunu düşünürdüm!...
Saygılar,
Ön yargılı yaklaşımlara gerek yok, bir kadın bir keresteye denk gelebilir dünyanın cefasını çekebilir kop dersin kopmaz sonra bir kıymet bilen çıkar karşısına kadın olduğunu insan olduğunu anlar şansı döndü diye düşünebilir Allah'ın herkese bahşettiği hayatı huzur ve mutlulukla sürdürmek isteyebilir. Evlilik haksa boşanmak da hak.
Sayın, Engin bey
Dediklerinize aynen katılıyorum evlenmenin hak olduğu kadar boşanmak haktır. Hemde en tabi haktır. Fakat evli birisi farklı birisi ile boşanmadan kaçması ve onunla yaşam sürmesi; Sebebi ne olursa olsun hak değildir. Ayrıca bu zinaya girer. Farklı bir yöndende bakarsak "Türk Aile Yapısına" tamamen aykırıdır.
Ben dediklerinize aynen katılırken; Şunu belirteyim
Eğer dediğiniz gibi durum varsa kişi gider boşanma davasını açar ve bu arada ayrı yaşar eşi ile. Tabi başkası ile değil. :) Sonra boşanma davası bitince ve sonuçlanınca ister evlenmeden yaşar isterse evlenip yaşar en doğal hakkı olduğu gibi.
Dediğinizi düzeltmemin amacı yanlış anlaşılma olup caydırıcı olmasın anlamındadır.
Saygılarımla,