Cevap: Karımın erkek arkadaşı bile tehdit etmeye başladı !
Yüzüğünüz sizindir. Karınıza ait olmadığı için davada onu talep edebilirsiniz. Karınıza ait olan altınları alamazsınız ama.
Ayrıca sunacağınız delillerde zinayı ispatlamış olacağınız için kesin boşanma sebebidir.
Maddi manevi tazminatların miktarı herkesin ekonomik durumuna göre değişir. Kimisi 50.000 TL ister, kimisi 100.000 TL ister, kimisi 300.000 ister, kimisi 1.000.000 TL ister. bunun kıstası karşınızdaki kişinin ekonomik durumu ve kusur durumudur.
Siz yüksek isteyin. Nasılsa kararı hakim verecek. İllaki istenen rakamı hakim vermiyor çünkü. siz yüksek isteyin ki karşı tarafın gözü korksun.
anladım... yüzüğümü alıcam, altınları gene de talep edicem, hakim verir vermez.neyse.
tazminat davasına yoğunlaşmam lazım.benm tek amacım altınlardı..hangi konuda başarılı olabileceksem o konuya yoğunlaşacam.
davayı ne kadar açayım mesela. kız çalışmıyor.ailesinin durumları çok iyi ama...evler dükkanlar... 10,000 mi açayım 20,000 mi.ne kadar açayım...örneğin.
Kızın ailesinin ekonomik durumu nedir? Sonuçta bu kıza ailesi bakıyor o manada.
Alıntı:
staticc rumuzlu üyeden alıntı
anladım... yüzüğümü alıcam, altınları gene de talep edicem, hakim verir vermez.neyse.
tazminat davasına yoğunlaşmam lazım.benm tek amacım altınlardı..hangi konuda başarılı olabileceksem o konuya yoğunlaşacam.
davayı ne kadar açayım mesela. kız çalışmıyor.ailesinin durumları çok iyi ama...evler dükkanlar... 10,000 mi açayım 20,000 mi.ne kadar açayım...örneğin.
tazminat davalarında harç parasını unutmayın...miktarı ona göre yazın...10.000 e 160 gibi...sizin için zenginleme sebebi olmamalı...gerisi delil dayanak şahit ikna isbat.....
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Kızın ailesinin ekonomik durumu nedir? Sonuçta bu kıza ailesi bakıyor o manada.
Kızın ailesinin ekonomik durumu ya da mal varlığının ; kıza biçilen tazminatla nasıl bir bağlantısı olabilir.?..
Alıntı:
HUKUKCULAR KRALI rumuzlu üyeden alıntı
Kızın ailesinin ekonomik durumu ya da mal varlığının ; kıza biçilen tazminatla nasıl bir bağlantısı olabilir.?..
Yaşam standardı!
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Yaşam standardı!
Hakedilen tazminat miktarı icraya verilecek...icra muhatabdan mal beyanı isteyecek...sonuç.. elde var sıfır...resmiyette garibanları oynuyor...
Alıntı:
HUKUKCULAR KRALI rumuzlu üyeden alıntı
Hakedilen tazminat miktarı icraya verilecek...icra muhatabdan mal beyanı isteyecek...sonuç.. elde var sıfır...resmiyette garibanları oynuyor...
Aynı şey erkekler içinde geçerli. Böyle erkeklerde var.
Tazminat kararı verilsin. Nasılsa bir gün mal sahibi olur. O zamanda tazminatı tahsil eder. İnsan alacağını icra ile takip eder nasılsa. Yeter ki alcam desin. Günün birinde miras kalır, bir şey olur nasılsa tahsil edilir.
Alıntı:
staticc rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Sonuçta sadece yüzüğünüz ve takılar burada mağdurluk değildir. Mağdurluk evlilik masrafları söz, nişan, düğün ve ev kurumu vs benzeri maddeler ve giderleriniz. Bunun yanı sıra kıs asüren evlilik ve 1 haftada durumun aldatmaya varması ve tehditler.
Şimdi;
Bu durumda bir organize suç çetesi olabilir,
Bu evlilik kasti ve bilinerek yapılmış olabilir,
Eşiniz sizi sevmeden evlenmiş ve maddi çıkar için yapmış olabilir,
Benzeri vs konular olabilir,
Bence kesinlikle bunu bir suç davası olarak da açmanızı tavsiye ederim. Benim düşünceme göre bir organize suç ile karşı karşıya olabilirsiniz. Eşiniz burada zorlama ile kullanılmış olabilir.
Bu pencereden bakın birde!...
Saygılar,
Ocak 2011 de 3.duruşmamız oldu. Bu zamana kadar 5 tanık bile dinlettik.. 200 tl tedbir nafakası ödemeye mahkum etti beni. Br de davanın başlangıç tarihinden itibaren.yani 5-6 ay da birikmişi var...ödemiyceğim tabiki...mart ayına erteledi duruşmayı. şimdi benim bu parayı ödemem mümkün değil tabiki. Itiraz edeceğiz. Maaşım 1050 tl. 500 tl kira veriyorum. 225 tl evlilik zamanında yapılan borçları kapamak için çekilen kredinin taksitleri var, 30 tl elektrik, 30 tl doğalgaz, 25 - 30 tl su faturası (tel.faturamı eklemedim bile)... Neyse..elimde kalıyor 235,00 tl... Bu gibi evraklar ile itiraz dilekçemizi vereceğiz.. Iptal etme yüzdesi nedir şimdi bu nafakayı??? Iptal etmez ise çalışmamın bi anlamı kalmıyor. Işten ayrılırım (maaşımdan kesmesinler diye) hapis yatarım daha iyi. Yatarım çıkarım yatarım çıkarım.ta ki nafaka kesilene kadar...açık konuşucam param olsa bile 5 tl vermem. O kadar şey yaşadıktan sonra bunu gururuma yedirmem...neyse...şimdi bu sonucu bekliyorum... ve ayrıca bir dava daha açacağım..çünkü alyansıma kadar bütün değerli eşyaları paraları altınları alıp gitti..işin başka tarafı ben bütün bunları ispatladım... tehtit edenler için de suç duyurusunda bulunacağım.bütün bunları ikametim olan başka bir şehirde yapacağım...vs.vs.vs.
eğer bu nafaka iptal edilmezse işten ayrılacağım pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına döneceğim. nafakayı ödemeyeceğim hapis yatacağım.vs..adalet bu mudur şimdi arkadaşlar ??? neyse...
AVUKATIM İLGİLENİYOR ... FAKAT DEĞERLİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR ...