Vermiş olduğunuz bilgi ve önerilerden dolayı teşekkürler...
Printable View
Vermiş olduğunuz bilgi ve önerilerden dolayı teşekkürler...
Selamlar; karar aşağıdaki şekilde verildi. Şimdi benim öğrenmek istediğim bir kaç husus var.
1- Şimdi bundan sonra parayı tahsil edebilmem için hangi yolu denemem gerekiyor.
2- Ben bu davanın bugüne kadar gelebilmesi için yapmış olduğum masrafları (Bilirkişi ücreti, noter ihtarnamesi, ve son olarak ta yeni kanun yüzünden 2 hafta içinde yatırmam gereken 122,00TL ) nasıl alabilirim. Çünkü kararda bunlardan söz edilmiyor.
Alıntı:
Dosya incelendi araştırılacak başkaca yön kalmadığından yargılamaya son verildi.
G.D. Ayrıntıları gerekçeli kararda açıklanacağı üzere,
Mahkememizdeki derdest dosya sayısı, duruşma günlerinin sayısı ve her duruşma günü incelenen dosya gözetilerek gerekçeli kararın zorunlu olarak 1 ay sonra yazılmak üzere,
Davanın kabulü ile dava konusu Samsung LE46M87BD 117 LCD televizyonun ayıplı olduğunun tespitine, davacının ayıplı mala ödediği 3.797,06 TL’nin dava tarihinden itibaren değişken yasal faiz oranı uygulanmak suretiyle hesaplanacak işlemiş faizi ile birlikte davalılardan müteselsilen alınarak davacıya verilmesine,
Dair davacı ile davalılar vekillerinin yüzlerine karşı Yargıtay yolu açık olmak üzere verilen karar açıkça okunup gerekçenin başlıca noktaları usulen anlatıldı 18/10/2011
Bugün itibariyle gerekçeli karar elime ulaştı. Bundan sonra kazandığım davanın karşılığında bana ödenmesi gereken meblağı nasıl alabileceğim hakkında sizlere danışmak istiyorum. Bundan sonra ki aşama mahkeme kararını icraya koymak;
1) Bu işlemi avukatsız olarak nasıl yapabilirim.
2) İcraya verme işlemi karmaşık mıdır?
3) Gerekçeli kararda bana ödenmesi gereken şeyler yazılmış. Ancak mahkemeye ödediğim harçlarda (Gider avansı, noter ihtarnameleri) eksik var. Bunları tahsil edebilmek için icraya verirken faturalarını vermem yeterli olacak mıdır?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...