Cevap: Devre Tatil hakkında-Sözleşme tesiste imzalanmış?
Sayın hukuki.net üyeleri ve değerli ilgililer..
Sözleşmeyi imzaladıktan 2 sonra sözleşmeye vurdukları kaşede yer alan firma adresine ihtarnamemizi çektik, geri dönüş olumsuz oldu yani şirket belirtilen adreste yoktu.Ardından Ticaret odasından Ticari sicil gazetesi ünvan sorgulaması yaptırdım ulaştığım adrese aynı sayı ve tarihli ihtarnameyi gönderdim fakat geri dönüş yine aynı şekilde oldu.
Son olarak geçen hafta içi yine sözleşmede yer alan tesis ve merkez adresi diye deklare edilen adrese aynı ihtarnameyi gönderim.Fakat bu gün gelen cevap farklı olmadı, ihtarnamemiz notere şirket belirtilen adresten taşındığı için iade edilmiştir.
Şimdi tam 3 kez 3 farklı adrese ihtarnameyi gönderdik fakat sonuca ulaşamadık.
Kredi kartımızdan çekilen tutarın iptali için bankanın bizlere dönüşü ise kısmen olumlu oldu.Açıklamam gerekirse; banka bizi haklı buldu ve tutarı kendileri iptal ettiler.Yani firma bir iade yapmadı aslında, banka sadece araştırma süresi içinde faiz işlememesi için tutarı iptal etti.Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde 2-3 aylık süreç içerisinde herhangi bir durum olmaz ise tutuarınız tamamen iptal edilmiş olucak dendi.
Karşı tarafın ellerindeki senetleri alabilmek, kredi kartımdaki iptali kesinleştirmek ve bu olaydan artık kurtulmak için nasıl bir yol izlemeliyim ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
Cevap: Devre Tatil hakkında-Sözleşme tesiste imzalanmış?
Cevaplarınıza ve yönlendirmelerinize ivedi olarak ihtiyacım var bu konuda göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden çok çok teşekkür ederim...