Cevap: Gazi üniversitesi Hukuk Fakültesi Yerleşkesi Hakkında
Alıntı:
Hande Baysal rumuzlu üyeden alıntı
ders seçimini internetten kolaylıkla yapabilirsin. zaten ilk dönem seçmeli dersiniz olmayacağı için var olan tüm dersleri seçeceksin. onayı verdikten sonra danışmanınla beraber son onayı yapacaksın, zaten bir hata yapmışsan danışmanın düzeltir. okul ortamına gelecek olursam; insanlar seviyeli, ortalama, anadolu çocuğu birçoğu. görünce hissedersin zaten zorlanacağını hiç düşünmüyorum. insanlar biraz asosyal tek sorun bu bence:)
ya ben gazi hukukun hukuki faaliyetlerde çok etkin olduklarını öğrencilerin programlara falan çok istekli yaklaştıklarını duymuştum doğru mu bu,?bir de hocalarınızdan memnun musunuz?hani ders bittiğinde yine döktürdü hoca diyerek ya da bir takım düşüncelere dalarak dersten çıktığınız anlatımından ürperdiğiniz hocalar var mı ?asosyallik??????sanırım bu sorunu kendi çabamızla halledebiliriz:Dumarımmm tabii......
siyasi etkinliklerde ( bir vekilin , gazetecinin, dava adamının vs. okulu ziyaret etmesi gibi) çok aktif. bu konuda doyuma ulaşırsın, birazda ilgileniyorsan çok eğlenirsin. hocalara sıra gelince kasıntı değiller, metevazı bir şekilde mahvediyor öğrenciyi. anayasa hukuku gibi kolay bir dersten ben kaldım mesela ( hasan tunçun dersine tekrar girip bilgilerinden faydalanacağım için şanslı sayılabilirim) çok korkma hocaların farklı tarzları var ona göre davranırsan sorun yaşamazsın. bazı hocalar dersi anlatırken bayıltıyor gerçekten onlara da hazırlıklı olmalısın. asosyallik sorununu kendi çabalarınla halledebilirsin :)
tamam çok teşekkür ederim:D
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.bugün gittim gazi iibf ye bulamadım ya:).ormanlık arazinin içinde fln mı hukuk:)
bir de bize öğrenci kimliklerimizi vermediler ama diğer bütün fakültelere vermişler.Elimizde sadece geçici kimlik belgesi diye yazan bir kağıt var.acaba bu uygulama bu seneye özel mi yoksa geçen sene ve ya önceki senelerde de böyle birşey var mıydı?Verdiğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
Alıntı:
Faruk Atik rumuzlu üyeden alıntı
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.bugün gittim gazi iibf ye bulamadım ya:).ormanlık arazinin içinde fln mı hukuk:)
bir de bize öğrenci kimliklerimizi vermediler ama diğer bütün fakültelere vermişler.Elimizde sadece geçici kimlik belgesi diye yazan bir kağıt var.acaba bu uygulama bu seneye özel mi yoksa geçen sene ve ya önceki senelerde de böyle birşey var mıydı?Verdiğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim
öğrenci kimliklerini geçen sene kayıtta vermişler bu bu seneye özel sanırım:D bizim kimlikleri okul açıldığında vereceklermiş
hukuk fakültesinin yerini ben de merak ediyorum ama gitmedim daha
hmm bari beklediğimize değsin diğer fakültelerdern süslü bir şey yapsınlar:)
bir arkadaşım gazi iibf nin girişinin hemen solunda kaldığını söylemişti:)
Eylül ayının 13'ünde taşınma işlemleri yapılacak. Bazı hocaların taşınma işlemi başladı. İdari işlerin hala Emek yerleşkesinde yapıldığını sanıyorum.
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Eylül ayının 13'ünde taşınma işlemleri yapılacak. Bazı hocaların taşınma işlemi başladı. İdari işlerin hala Emek yerleşkesinde yapıldığını sanıyorum.
Evet kayıt işlemlerimizi Aşti karşısındaki binada yaptık:)Evet ben şöyle bir duyum aldım.Hocalarımızın Çoğu İİBF'de de ders veriyormuş.Onlara rahat bir ortam sağlamak ve ulaşımın onlar açısından daha iyi olması için bu taşınma olmuş.Doğrular mısınız acaba?
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
peki biz ders onaylama işlemini ne zaman yapacağız bunun hakkında da bir bilginiz var mı?ingilizce muafiyet sınavına da gireceğiz ama tam olarak 15inde mi onu da bilmiyorum:S