Cevap: İcra ile gidilip çocuğun görülememesi
Ben oğlumu üç senedir görmeye çalışıyorum. bütün hukuki yollara başvurdum. Eğer bir kişi burada çıkıp başarılı olduğunu ve sonuç aldığını ve özellikle nasıl sonuç alabildiğini bildirirse çok mutlu olurum. 8 - 10 kere icra ile gittim çocuğumu göremedim bunun üzerine suç duyurusunda bulundum ve dava açtım. Karşı taraf (yani eski eşim ve avukatı) duruşmaya bile gelmeye tenezzül etmediler. İki dakika içinde hakim tarafından cezalandırmaya gerek yoktur diye karar verildi ! haftalar sonra gerekçeli karar geldiğinde: bu kararın bence hiç bir resmiyeti olmayan (devlet hastanesi değil) özel bir doktorun antetsiz bir kağıt üzerine yazılmış rapor gösterildi: o gün çocuk hastaymış ...1. Peki bu annesi tarafından neden bana bildirilmemişti ? 2. ben bir kere değil en azından 8 kere icrayla gitmiş ve çocuğumu görememiştim ! Rapor ise bir günlük. Karara İtiraz ettim: sonuç aynı ! Halada icra ile gitmeye devam ediyorum ve çocuğumu göremiyorum !!!
Şimdi bana lütfen burada bir kişi işe yarayacak bir tavsiyede bulunsun: Daha ne yapmam gerekiyor ? Bu arada çocukların babalarını görme hakkı ihlal edildiği için bunun "insan haklarına, özellikle çocuk haklarına aykırı" bir durum olduğunu belirtmeme herhalde gerek yok. Şunu'da yazmadan geçemiyorum: İCRA mahkemesi ve özellikle icra memuru, Çocukla ne kadar bağdaşıyor ? Bunu anlayan varmı ? Ve bir baba çocuğunu görebilmek için haftada 200 TL ayda toplam 800 TL nasıl ve neden versin ? Bu para çocuğun hayrına kullanılsa daha doğru olmazmı ?
Kendimden Örnek Vereyim Henüz 1 Yıl Bile Olmadı 3-5 Kere İcralı , 3-5 Kerede İcrasız Gittim Yoklardı. Ceza Davası Açtık. Çocuğu Göstermeye Başladı Dava Düştü.
Bir Dahada Göstermemezlik Yapmadı.
Zaten 1 Kez Gösterirse Bile Dava Düşüyor. Lakin Davadan Sonra Yeniden Göstermezse Kendisi İçin Sıkıntı.
Ben üç senedir uğraşıyorum tüm hukuki yolları uyguladım[/b], hiç bir sonuç alınmıyor !!!