Cevap: yaktin beni facebook
kadin coktan esimi faveten eklemis,beni ve telefonumu soruyomus bildigi halde,santaj yapiyo yani.bende dilimin dondugunce anlatmaya calistim ama,eger esim takip ederse yandim.mesajlarin iceriginde cok bisey yok diye hatirliyorum,sadece bosanmak icin basvuracagim falan yazili,askim cicim bisey yok.nolursa olsun o hatti benim kullandigim ortaya cikmamali.ya bukadar derine inerlermi imei numarasi falan,mesela adam esimi aldatiyorum tamam desede kim oldugunu arastirirlarmi?
hic bir art niyetle baslamadigim bisey nasil bi hale geldi anlayamadim.defalrca kez adami tersledim,cevaplamadim,sonra git mesaj at.adagim var bu isten kurtulayim.nolur ben bu surecte ne yapabilirm bana yardimci olun nolur?
bide simdi internetten baktim imei degistiren teknik servisler varmis,bilginiz varmi?durmu kurtarirmi?
kurtaramazsınız. İmei nunmarasını değiştirmek başlı başına bir suç zaten, kaldıki geçmişte eski numaranız ve makinanızdan bu bilgiye ulaşılır. Erkek "aldattım boşanacağım" dese dahi takdir hakimindir. Eğer karşı tarafın evliği sizin yüzünüzden bitecek olursa karşı taraftaki kadın yani mağdur olan size tazminat davası açabilir. Kazanırda. Bu arada bu durumu eşiniz duyar ve size boşanma davası açacak olursa o da tazminat alarak sizden boşanabilir. Aynı zamanda eşiniz karşı erkeğe evliliğinin bitmesine neden olduğu için yani haksız fiil nedeni ile tazminat davası açabilir..
ben kahrimdan olecegim,o hattin bana ait olmadigini,eski erkek arkadasim alip sewgilime verdim dese kurtulamazmiyim?
bide zaten daha once cok kez bosanmanin esigine gelmisler,arkadaslarinca baristirilmislar.simdi kadina bahane dogdu bana yol gosterin ben napayim.esime anlattim.eski erkek arkadasim beni faceten bulmus,mesaj attim bana yazma diye dinlemedi bende onu aradim.hatta esi bende suphelendigi icin acip te;efondada konustum dedim.yani onu aramalarimin bahanesi var esim biliyo tek sey o esimin haberi olmadan aldigim hattin bana ait olmamasini saglamak
Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki hatı,tı size başkası vermiş olsada boşanmaya ilişkin yargısal süreçte illilik bağı sebebiyle hattın sahibine değil davaya filleriyle konu olan kişiyle ilgilenilir.Yani resmi olarak hat başkasının üzerine olabilir ancak fiiliyatta kullanan ve davaya fiilleri ile konu olan sizsizniz bunu tespit etmek hiç de zor değildir.Eğer boşanmaya ilişkin olarak erkek boşanmaya sebep olan olaylarda sizin bir ilişkiniz veya etkiniz olmadığını sarih bir şekilde anlatır ve hakimi vicdanen inandırırsa sorun yok.Ama hakim boşanmaya sebep olan olaylarda sizin asli kusurunuz olduğuna kanaat ederse size karşı eş tarafından manevi tazminat davası açılması muhtemeldir.
evlilik birliğine aykırı davranışta bulunan sonuçlarına katlanır, kadının kocası da , sizde buradan doğacak en ağır sonuçları gözönüne almalısınız.
Benzer şeyi adamlar yaptığı zaman mahkemeler ve eski eşleri hayatı yaşanılmaz hale getiriyorsunuz.
Umarım karşı tarafın karısı dişli bir avukat bulur, hanımın kocası ve siz hayatınızın en acı dersini alırsınız.
Cevap: Yaktın beni facebook
Aynı şekilde olmasada benzer bir olay yakın bir arkadaşımın başına geldi, facebookun şifre kımsında beni hatırla seçeneğini unuttuğu için başına gelmeyen kalmadı şu an mahkeme devam ediyor yüklü bir tazminat ve nafaka ödeyeceği kesin, IP dökümünden bütün yazışmalar çıkarılmış, pek mutlu bir evilikleri yoktu ama olay o kadar yayıldıki açıkcası bakkal manav kasap bile biliyor arkadaşımın başına gelen olayı, bir anlık gafletin sonucunun bu denli yaralayıcı olabileceğini kimse düşünemez... ''Aldatan aldanırmış''
Cevap: Yaktın beni facebook
Sayın meraklı,
Burada size verilen pekçok cevaba katılmıyorum.
Bence önce sakinleşin. Kimseye birşey açıklama gereği de duymayın.
Bir meslektaşımla yüz yüze görüşerek destek alın.