asdbitanem rumuzlu üyeden alıntı
Avukata başvurdum ve tedbir nafakası davası açtı ayrıca tehdit sebebiyle koruma kararı için başvurdu,Bu arada eşim daha önce eve gelmiş ve evi darmadağın etmişti,okulların açılması sebebiyle kızımla eve döndüğümüz gün eşim bizden önce geldi bizde problem çıkmaması için eve polisle geldik,polis ifadesini aldı bıraktı biz eve girmedik gidin bi yerde kalın denildi,o evde biz kalacak yer olmasa sokakta kaldık açıkçası...Ertesi gün eşim kızımı aradı ve yaptıklarına pişman olduğunu söyledi bir kez daha deneyelim bi daha olmayacak dedi,ne kadar inanmasamda çocukların eğitim giderlerini karşılayamıyacağım ve zamanın daralması sebebiyle mecburen barışmak zorunda kaldım.Şimd eşim şikayetlerini geri al diyor,ben geri almak istemiyorum.Bu gün avukatla görüştüm eğer davayı geri alırsam mal ve para üzerine konan tedbirlerin kalkacağını eğer iyi niyetli değilse bu arada onları elden çıkaracağını söyledi,hiç mahkemeye çıkılmazsa avukatlık ücretinin yarısını alacağını söyledi ama birkez mahkeme görülmesi bile tam ücret talebi sebebiymiş,ne yapacağımı bilmiyorum eşim davayı geri al diyor güvenemiyorum,avukatta her halukarda ücret talep ediyor dava devam etsin diyor ve davayı dondurduk diye söyle diyor,ben çalışmıyorum eşim avukat ücretini vermiyeceğini söylüyor bu durumda ne yapabilirim...????Her durumda çaresiz olan benmiyim....