-
Cevap: Davamı geri alma
Ayrıca size şunu soyleyeyim.Cinsel zorlama oldu diyorsunuz ama tecavuz olmadı diyorsunuz.Bu ne tezattır böyle,Siz istemeden karşı taraf sizinle cinsel ilişkiye giriyorsa buna nitelikli cinsel saldırı denir.Dediğim gibi özelden yolladığım mesaja bakın mutlaka
-
siz avukatmısınız ?ben yeni üye oldugum için özelden cvp veremiyorum.Tezat olan bişey yok ifade verirken cinsel saldırı oldumu sorusuna verdigim cevap 'ben istemedim oyuzden daha çok vurdu ama bişey yapamadı ' zorla bişey yapmadı yani.............
-
Peki cinsel ilişki olmadı diyorsunuz anladığım kadarı ile!!! ama sizi cinsel ilşkiye girmeye zorladı fakat başarılı olamadı doğru mu anlamışım?
-
Merhaba,
Sanığın ilk suçuysa paraya dönüşür muhtemelen.
şikayetinizi Geri almak istiyorsanız Yargılamanın yapılacağı mahkeme başkanlığına Davadan Feragat başlıklı bir dilekçe yazmanız yeterli olacaktır
ama arkadaşların da belirtttiği gibi kamu davası devam eder ve cezalandırma gerçekleşir.
Arkadaşın da belirttiği gibi bazı adliyeler çok fazla ilçeye hizmet verdiği için aşırı yoğun dosya bulunuyor ve hakimler bazı durumlarda ceza davalarında özellikle hızlı kararlar vermek durumunda kalabiliyor.
kişisel önerim eşiniz olacak kişi bu davadan şikayetinizi geri aldığınız takdirde ceza alırsa aynı suçu bir daha işlememesine engel olacaktır bu ceza çünkü tekerrür gerçekleştiğinde yaptırım her zaman ilkine nazaran daha ağır olur..
Gçmiş olsun.
-
Mrb. Bende benzeri bir durum yaşıyorum. Davanızın sonucu ne oldu acaba?
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -