"Siz kendinizi hak ettiğiniz cezaya alıştırın ve terhis olacağınızı düşünmekten kendinizi alıkoyun..
Peki değermiydi ? Ölüm kalım meselesi bile olsa vatani görev her şeyin üstündedir, birlikte patates soysanızda wc temizlesenizde en kutsal görev askerliktir.."
öncelikle cevabın için teşekkür ederim fakat bir konuda yanılıyorsunuz firar etmeye değermiydi diyorsunuz vatan dediğin şey sadece kara parçası değil o kara parçasıda yaşayan bireylerden oluşuyor benim eşim hamileydi ilk çocuğumuz düşük oldu ve ikinci çocuğumuzun düşük riski vardı ben askerde iken bir gece aniden rahatsızlanmış ve acil olarak hastahaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmış ve bana o gece karakoluma telefon geldi acil olarak gel eşin çok rahatsız diye arayan kişi eşimin arkadaşıydı ve ben o telaş ve panikle önce karakol komutanımdan izin istedim ve o da bölük komutanımdan izin istememi söyledi ben bölük komutanımdan izin istediğimde ise bana ancak 1-2 hafta sonra göndereceğini söyledi ve şimdi soruyorum size siz olsaydınız o psikoloji ile ne yapardınız ve ayrıca ben vatan haini değilim kendim gittim geri teslim oldum. lütfen ön yargılı davranmayalım.