Cevap: 3 ncü kişiye açılan dava
Alıntı:
Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı
Profilinizde öğretmen olduğunuz yazılı. Ne öğretmenisiniz bilmiyorum. Ancak iyi bir Edebiyat öğretmeniniz olmamış, yada siz öğrenememişsiniz. Özel isimler büyük harfle başlar, sesli - sessiz uyumu kurallarıda vardır. En azından gördüğünüzü olduğu gibi yazabilmeliydiniz. Adımı yazarken göstermediğiniz ihtimamı umarım öğrencilerinizin eğitiminde gösteriyorsunuzdur. Göstermiyorsanız sevgili Atatürkün "Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" veciz sözü havada kalırken ulu önderin kemikleri sızlayacaktır. Yada okulların hemen girişlerine kurulan Atatürk köşelerinde kalmaktan öteye gitmeyecektir bu veciz söz..... Bu arada adımın doğru Yazılışı Abdullah Yaman ... Saygılar...
Merakınızı gidereyim Sn.Editör ben İngilizce Öğretmeniyim.Sanıyorum yetki sahibi olduğunuz içiğn bu kadar ağır eleştiri hakkına sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz.Emin olun sizin de yapmış olduğunuz birçok dilbilgisi hataları var yazılarınızda; bunları deşifre etmek mi lazım?Tek hatam dar vakitlerde yazıyor olmak burası sizin işiniz elbette ki daha özenli yazıyorsunuz lakin benim siz kadar vaktim yok.Ayrıca isminizi yanlış yazdığım için üzgünüm Sn.Abdullah Yaman.....
Alıntı:
smartgirl rumuzlu üyeden alıntı
Merakınızı gidereyim Sn.Editör ben İngilizce Öğretmeniyim.Sanıyorum yetki sahibi olduğunuz içiğn bu kadar ağır eleştiri hakkına sahip olduğunuzu düşünüyorsunuz.Emin olun sizin de yapmış olduğunuz birçok dilbilgisi hataları var yazılarınızda; bunları deşifre etmek mi lazım?Tek hatam dar vakitlerde yazıyor olmak burası sizin işiniz elbette ki daha özenli yazıyorsunuz lakin benim siz kadar vaktim yok.Ayrıca isminizi yanlış yazdığım için üzgünüm Sn.Abdullah Yaman.....
İngilizce öğretmeni olmanız Türkçeyi katletmenize mazeret olamaz değilmi? İngiliz olup Türkçe öğretmeni olsaydınız da İngilizceyi katlemenize izin vermezlerdi emin olun. Foruma üye olurken "Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. -" uyarısını mutlaka okumuş ve kabul etmiş olmalısınız.
Yetki sahibi değilim. Yapılan eleştiri ağır değildi. Yaptığım hatalardan dolayı mutlaka bende uyarılıyorum. Ancak ben hata yaptım diye başkaalrının hatalarını görmezden gelemem değilmi ? Siz öğrencilerinizin hatalarını görmezden gelebiliyormusunuz ? Diğer yandan editör / yönetici vs görev üstlenen kişilerde sizler gibi başka işlerde çalışıyorlar. Burada görev yapmak gönüllülük esasına dayalıdır. Reel hayattaki işlerimizden arta kalan zamanlarda sitedeki görevlerimizi yerine getiriyoruz. Dar vakitlerde yazı yazmayın sayın üye. İki ayağınız bir papuca girer, meramınızı doğru anlatamazsınız, yazım hatası yaparsınız, yanlış anlaşılırsınız, alacağınız yanıtlarda yanlış olur. Emin olun benimde hiç vaktim yok. Hele hele sorunlarına hukuksal anlamda çare arayan onca üye varken farklı konularda tartışmalara girmek hiçde hoş değil.
Geçmiş olsun..
önemli bir konuydu bu ama amaçtan sapmış...