acıklayacaksan bekliyorum:
Printable View
acıklayacaksan bekliyorum:
4/b statüsünde çalıştırılan memurlarla ilgili tartışmalı pek çok konu var... Sizin sorduklarınız da bunlardan... Bu konular mahkemeler ve sonunda Danıştay kurullarında görüşüldükten sonra, gerekli içtihatlar oluşacaktır. Yanıltıcı cevap vermemek bakımından uzman kişiler sessiz kalmayı tercih ediyor... Sabırlı olun...
sizi anlıyorum fakat sorularıma net yanıt almak istiyorum beklemedeyim umarım en kısa sürede bana doyurucu cevaplar verirsinzi...
umarım bu yogun bekleme sürecinde doyurucu kesin bir cevap alabilirim...
değerli avukat arkadaşların sorularımı yanıtlamalarını büyük bir merakla bekliyorum...
hala beklemedeyim ama sanırım bu konu başlığındaki avukat arkadaşlarımız sorularıma yanıt vermeyecekler...
yanıtlarınızı beklemekteyim sayın avukat ve hukuk bilgisi olan arkadaşlarımızın.
hala sizden bir yanıt beklemekteyim konuyla ilgili tüm sorumlu arkadaşların ilgilerini rica ediyorum...
güncell.... hala sizden bir cevap geleceginden umutluyum konu başlıgı sorumlularının yanıtlarını bekliyorum umarım adamakıllı bir cevap alabiliriz.
2007 yılında araç aldım.Ama mal bildiriminde bulunmadım.2010 yılı şubat ayında da askerlik görevimi yaptığım için bildirimde bulunamadım.Ne yapam gerekiyor.Kamuda çalışıyorum.