Üstad yorumu yaparken diğer üyelerin yorumunu okumadım.Sadece 3 hakkınız var demişsin.Ben ilk hakkımda acaba hakkımı sınırsız yapabilirmiyim.Uyanıklık mı etmiş olurum.?Yada dünyada bir nizam var kullar değiştirdikçe zaten dünyanın hali belli.!!!!
Printable View
Neyse şimdi okudum alttakileri İlk uyanıklık yapan ödülü kapmış.Bizede gülmek düşer.Okumadan yazdım ama bu soru yu ilk okuduğumda sanki daha önce anımsıyor gibiyim.Tebrik ederim İlknur hanım.:ok:ok:ok
Sadece tek bir şey24 temmuza dönmek isterdim.O gün kardeşimi hiç yanımdan ayırmazdım.
İlknur hanım tam olarak istediğiniz bu mu acaba? :)
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/24/5413.jpg
Eğer bir dilek hakkım olsaydı utangaç olmayı bırakıp yıllardır sevdiğim kıza geç de olsa onu çok ama çok sevdiğimi söylerdim.Gerçi artık çok geç ama neyse...Şöyle karşısına geçip gözlerimi dikip 5 dk o saygın ve sessiz kişiliğime aykırı davranışlar sergilemeyi çok isterdim.Ama olmuyor işte beceremiyorum hukuk sanki duygularımı da ele geçirmiş durumda.Ne zaman aklıma gelse hep kanunlar çerçevesinde düşünmeye başlıyorum...
Avukatı yoksa hukuku ve kanunları 5 dakika bir kenara bırakıp içinizden gelenleri açıklayabilirsiniz.
Avukatı varsa önce onu ikna etmeniz önerilir.
Sayın OĞUZ,geleneksel olarak KAYNANA şeklinde adlandırdığımız süresiz vekalet aktiyle kızını rahat bırakmayan ve sürekli davayı uzatan bir avukat ...Bütün avukatlar aynı dirayeti gösterse acaba neler olur du?