11.gün olayi. itiraz hakkimi rahatsizlik nedeni ile 7 gün iceresinde kullanamadim. 30 gün dolmadan 7 gün itiraz sürecini tutamadim, o yüzden 11. gün veya sonraki gün diye belirtmek istemistim ...
Printable View
11.gün olayi. itiraz hakkimi rahatsizlik nedeni ile 7 gün iceresinde kullanamadim. 30 gün dolmadan 7 gün itiraz sürecini tutamadim, o yüzden 11. gün veya sonraki gün diye belirtmek istemistim ...
bana hemen bilgi yardımında bulunursanız sevınırım.ben ogrencıyım.2 yıldır aynı evde kalıyorum.fakat ev sahıbıne 3 aydır kıramı odeyemedım.ve hukukı surecı baslattıgını fakat durdurdugunu soyledı.ayın 1ınde odemezsem evden cıkmamı soyledı.bana 10 gun daha musade verse ben onu odeyecegım ancak 10 gun sora para gelıyo bana.fakat o kabul etmıyor.yapabılecegım bırsey var mı?cok zor durumdayım.hukukı surec basladıgı ııcn teblıgat hemen ulasır mı bana.ya da teblıgat ulasana kadar odedıgımde sorun ortadan kalkıyor mu.bana lutfen yardımcı olun.tesekkkur ederım
10 gün sonra kiranızı ödersiniz.İmkanınız varsa ev sahibinin dediği tarihe kadar halletseniz iyi olur.Kirayı banka mı,elden mi ödüyorsunuz.Ev sahibinin şu gün çık demesiyle çıkılmaz.Kendi isteğinizle çıkarsanız olabilir.Ev sahibine 10 gün daha sabretmesini söyleyin iyi niyet dahilinde.
Merhaba, geçen yıl Mart ayında akrabamız olan kiracıya, sözlü olarak 500 tl dememize rağmen, kira kontratına 300tl kira yazarak, evi kiraya verdik. Akrabamız oldukları için kötü bir niyetimiz yoktu. 1 yıldır evde oturuyorlar, su, doğalgaz v.s. açtırmak için kontratı aldılar. Üstelemedik. bizede "çok borcumuz olduğu için, kirayı 6-7 sonra toplu ödeyeceğiz" dediler. Aslı onlarda olan kontratla beraber, anlaşmaya uymadan çekipp gittiler. 1 yıllık kiramızı alamadık. elimizde İSKİ'den alınmış, kira kont fotokopisi, kimlik fotokopileri var. ne yapabiliriz? Evi şimdi kiraya vermek istiyorum fakat, o parayı almadan bir başkasına evi kiralamam doğru mu? yardımlarınız için teşekkürler
Size anahtar bırakmadılarmı.? Evi verin kiraya daha fazla zarar etmeyin.Alacaklarınız konusunda icra bilgisi olan üyeler fikir verirler inşallah.