Cevap: Bşanmaya gerekçe olurmu?
Cumartesi günü tartışma sebebinz neydi peki?
Hesap hareketinde iki kişininde imzası gerekmiyor mu ?
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Cumartesi günü tartışma sebebinz neydi peki?
çeyiz getirdiği 2 tabağı yok diye bana neyaptın tabakları diye sordu,nebileyim dedim oda bana bu eve sadece senin annen geldi başka kimse gelmedi dedi, sanki annem almış tabaklarınıda hırsızmış gibi konuşuyor annem hakkında, bende de kayışlar koptu tabii..çekgit annenin evine o zaman bu evden, hırsızlarla işin ne dedim..tartışma bu kadar..
Alıntı:
komando90 rumuzlu üyeden alıntı
Hesap hareketinde iki kişininde imzası gerekmiyor mu ?
kart şifremi biliyordu
arkadaşım sizin evliliğiniz anlaşılan başlamadan bitmiş gitmiş siz muvaffak olamassınız bu işte sen iyisimi beş veririm üç alırıma bakma bu gün kurtarsan yarın yine aynı duruma geleceksiniz çünkü aranızdaki ilişki belli
Alıntı:
onrtrr rumuzlu üyeden alıntı
çeyiz getirdiği 2 tabağı yok diye bana neyaptın tabakları diye sordu,nebileyim dedim oda bana bu eve sadece senin annen geldi başka kimse gelmedi dedi, sanki annem almış tabaklarınıda hırsızmış gibi konuşuyor annem hakkında, bende de kayışlar koptu tabii..çekgit annenin evine o zaman bu evden, hırsızlarla işin ne dedim..tartışma bu kadar..
Bu kavgalarınızı duyan ve sizin geçimsizliğinizi mahkemede söyleyecek şahitleriniz varsa boşanma davası açabilirsiniz. Boşanma davalarının 1 numaralı kuralı iddiaları ispat etmektir. İspat edemezseniz hakim davayı rededer ve boşanamazsınız. Bu da psikolojik olarak sizi çok yıpratır. Çekişmeli boşanma süreci zaten zordur.
O sebeple eğer boşanma davası açacaksanız şahitlerinizi iyi belirlemelisiniz.