fesih işlemi nasıl yapılır? Peki kıdem tazminatını alıp mı çıkılır iş yerinden yoksa ayrıca bir dava açmak mı gerekir? (Tabi ki de geçmişe dönük haklar için açılacak olan davaları kastetmiyorum)
Printable View
fesih işlemi nasıl yapılır? Peki kıdem tazminatını alıp mı çıkılır iş yerinden yoksa ayrıca bir dava açmak mı gerekir? (Tabi ki de geçmişe dönük haklar için açılacak olan davaları kastetmiyorum)
daha önce cevap verdim ancak fazla çalışmayı açmak istiyorum, çalışma sürelerine ilişkin yönetmeligin 6 maddesi çalıştıgınız iş yerinde tam süreli çalışma 45 saat ise bunun 2/3 oranındaki çalışma yanı 30 saate kadar olan kısmıdır,bunu sözleşmede başka türlü belirliyebilirsiniz ve başka türlü belirlemedinizse 30 saat kısmı çalışmadır bunun üzeri fazla çalışmadır,fazla çalışma için onayınızın alınması gerektigi ve 41/3 görede saat başı ücretin %25 fazla olarak verilmesi gerekir
peki birşey daha soracağım, anlattığım gibi kısmi süreli çalışan olduğum halde yıllardır normal çalışan gibi çalıştırılıyor, normal çalışanın alımış olduğu ikramiye,bayram parası vb. haklardan yararlandırılmıyorum.1 Ekim günü yürürlülüğe girecek olan GSS'den mağdur olmamam kaçınılmaz.Çünkü iş temposu düştükçe yatan prim günlerim 30'u bulmayacak. Part-time çalışan özelliğini kaybetmiş biri olarak bu mağduriyetin çözümü nedir?
arkadaşlar yok mu başka bir yorum getirebcek