Cevap: Avukatımız Bizi Hiç Savunmuyor Davalı Karşı Tarafla Görüşüyormuş Yardım Edin Lütfen
400 milyar maddi manevi tazminat istiyor abimden, aylık 3.000tl nafaka istiyor abimden, abim 600 tl ile çalışan bir insan, ne demek bu, babasının durumu iyi diyor benim babamda 400 milyar ne arar halis toprak değil ki, gecekondu semtinde oturan mütevazi yaşıyan insanlarız
Cevap: Avukatımız Bizi Hiç Savunmuyor Davalı Karşı Tarafla Görüşüyormuş Yardım Edin Lütfen
Boşanma reddolunduğuna göre nafaka ve tazminat yükümlülüğünüz yok.
Rahatlayın biraz.
Davacı ne olsa ister, önemli olan hakimin neyi kabul edip karara bağlayacağı.
Alıntı:
Av.İlknur Sezgin Temel rumuzlu üyeden alıntı
Boşanma reddolunduğuna göre nafaka ve tazminat yükümlülüğünüz yok.
Rahatlayın biraz.
Davacı ne olsa ister, önemli olan hakimin neyi kabul edip karara bağlayacağı.
nafaka ve tazminat ödemicekmiyiz avukat ilknur hanım? bize çok zor 1 sene yaşattı, abimle kavgaları evliliği benim sorunum değil, ben ailem için üzülüyorum, yaşlı tansiyon hastası babam ve şeker hastası annem var 65 yaşındalar, bu yaşlarına kadar haram lokma geçmemiş boğazlarından, oturduğumuz semtte sevilen insanlar, biz çocuklarıda kahve kumar gibi şeyleri hiç bilmeyiz küfür bile çıkmaz ağzımızdan, bu şekilde büyüdük, abim görücü usulü 3 ay içinde evlendi komşumuzun tavsiyesi üzerine, ilk başta yengem hepimize iyiydi, nikahtan sonra bizede saldırmaya başladı , ananız babanız olmasa ben size sorarım diyordu hep ve abimi yanımızda aşşalıyordu saf içi geçmiş diye, nafaka ve abisinin çocugu olmuyor diye cocukla nafaka almaya gelmiş bize, ailem perişan halde, annem babam o bebeğe hergün ağlıyorlar, mamasını kıyafetlerini bezlerini babam emekli maaşından alıp yolluyor, gerçekten tazminat ve nafaka ödeme yükümlülüğümüz yok mu? abisiyle yengem diyorlarmış ki babasının herşeyini alıcaz diyorlarmış çok teşekkür ederim ilginize..saygılar
Boşanma davası reddedildiğine göre fer'ileri de reddolunmuştur.
Yani şu Red kararıyla ne nafaka ödeme ne de tazminat ödeme yükümlülüğünüz var.
Alıntı:
Av.İlknur Sezgin Temel rumuzlu üyeden alıntı
Boşanma davası reddedildiğine göre fer'ileri de reddolunmuştur.
Yani şu Red kararıyla ne nafaka ödeme ne de tazminat ödeme yükümlülüğünüz var.
inşallah böyledir allah sizden razı olsun
dava red oldugu halde boşamayan hakim bide 3 yıll fiili ayrılığa nafaka ve nafaka artırımı yapmış asgari ücretle çalışan birinden yüksek nafaka nasıl alabilir nasıl bi hukuk bu referandumda oyumu evet'e vericem ve avukatlarada güvenimiz kalmadı sayelerinde