Cevap: Sözleşmeli iş yaptım fakat paramı alamıyorum
bi fabrika inşaatında taşronluk yaptım ben boya ve alçıpan işlerni aldım boyası ve akçıpanı bittikten sonra iş sahibi benim alçıpancımla anlaşmışlar aralarında benim metesini 15 tl aldığım işi iş bittikten sonra alçıpancım fabrika sahibi ile iş birliği yapmış ben sana şu fiattan yapardım die fabrikanın sahibide şimdi hesabı benim aldığım fiaatan değilde başka fiattan görüyo üstelik beni komple devre dışı bırakıyor benim elimde belge olarak sadece fiatların altında bi imzası var bide ne kadar avans aldığımın fotokobisi var mahkemeye versem hakkımı alabilirmiyim
Cevap: Sözleşmeli iş yaptım fakat paramı alamıyorum
Merhaba Mutait bir firmadan emlakci vasıtası ile topraktan daire satın aldım aramızda adı yazılı şekilde sözleşme yaptik.Bu sözleşmede inşaat in nezaman teslim edileceği yazmıyor bunu çok geç farkettim önemini anladım.Ben bu emlakciya 2000 tl komisyon verdim mutait e ise 15000 tl inşaat baya hızlı gidiyordu daha sonra emlakci beni aradı ve tapu elektrik dogalgaz ve su abuneliklerini kendinin daha hızlı yapabildiği ni anlattı bende kabul ettim ve 2000 tl tapu 2300 tl doğalgaz elektrik şu abunelikleri parası verdim meğer bunlar dolandirici mis mutait de öyle verilen paraların makbuz lari var ve bunlar batık insanlarda değil hala ayni işlerine devam etmek de bana sattıkları dairenin ada pafta numaralari yanlış mis :( bunu fark ettim ve paralarimi istedim ikiside vermiyor ben noterden ihtarname çektirdim suan 1 hafta oldu ne yapmam gerek bu kişilerin mal varliklarida yok çünkü bunlar profosyonel dolandirici 2-3 dosyaları var bu sebeplerden bana yardımcı olsbilirmisiniz