Cevap: Hesabım Kullanılmış Ne Yapabilirim?
Alıntı:
seheryeli14 rumuzlu üyeden alıntı
1-sahibinden.com üyeliği için doğrulama e-mail adresi isteniyor.IP adresleri bulunur.ürün gönderilmeden para ödemesi yapılmıyor ve onay geliyor.Parayı çekemiyorsun ürün gitmeden.
Eksik Bilgi!
GET yani güvenli elek. ticaret seçilmezse,para sisteme yatırılamaz, üründe sistem üzerinden gönderilemez, site sadece ücretsiz ilan yayımlamış olur,o kadar.
Kullanıcılar kendi arasında anlaşabilir, buda siteyi bağlamaz.Bunada güvensiz ticaret diyoruz.:)
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
Eksik Bilgi!
GET yani güvenli elek. ticaret seçilmezse,para sisteme yatırılamaz, üründe sistem üzerinden gönderilemez, site sadece ücretsiz ilan yayımlamış olur,o kadar.
Kullanıcılar kendi arasında anlaşabilir, buda siteyi bağlamaz.Bunada güvensiz ticaret diyoruz.:)
Aynen Dediğiniz Gibi :)
Ben güvenli alışveriş yolunu düşünmüştüm.O zaman senin mağdurlar güvenli olmayan e-ticaret hizmetini kullanmış kardeş.Yani sorumluluk tamamen alıcıya ait.Sahibinden.comun güvencesinin dışına çıkmış.O nedenle risk alıcıya ait.Seni oraya sahte e-maille ve sahte cep telefonu ile üye yapmışlar.e-mail üyeliği ve cep telefonu kime ait onlar bulunur.IP'lerden tespit edilir sanırım.Para hangi ATM'lerden çekilmiş.Polise başvur polis bulur.Cep telefonu belki kullanımdadır.Ama sorumluluk alıcıda.Sen niye para ödüyorsun anlamadım.Güvensiz yolu seçen yoktur sanırım.İnsan MSN ile ürün alır mı?Ben buna ihtimal veremiyorum.Organize bir iş gibi geldi bana.Uzman değilim yanıltmakta istemem sizi.
Önemli olan dekont'a açıklama girilmişmi, bunları kontrol edin...