çarpan taraf tutuklanmadı ve 51 gün süresince hiçde aramadı ve kardeşim şu an 7 yaşında annemin herhangi bir hastalığı yokktu ve ev hanımıydı.
Printable View
çarpan taraf tutuklanmadı ve 51 gün süresince hiçde aramadı ve kardeşim şu an 7 yaşında annemin herhangi bir hastalığı yokktu ve ev hanımıydı.
Tutuklanmadı ise asli kusuru annenize,tali kusur sürücüye verilmiş.Ben kaza yaptıktan sonra ailem hastaneye bayağı gitti.Daha sonra kardeşlerinden birinin çirkeflikleri yüzünden anneme saldırmaya kalkmış,güvenlik görevlileri daha gelme demiş anneme,bende daha göndermedim.103 gün sonra vefat etti.Vefattan dolayı telefonla baş sağlığı diledik.Ölümünden 3-4 gün sonra beni adliyeye çağırdılar.Savcı sordu bana bende yazdıklarımı anlattım.Savcı onada sormuştur ne demiştir acaba merak ettim.Ceza davanız başlayacak Avukat tutun muhakkak.Tazminat durumunu Avukatınız daha iyi hesaplar.Tutanakta kusur oranı yazıyormu.? yoksa mesela anneniz kytk 84 md. yer alan yaya kusurlarından kod no? yazıyor.Tutanakta neler yazdığını yazarsanız daha faydalı olur.Dediğiniz 8/6 - 8/2 kusur dağılımı yazılamaz.
trafik kazasında ölen şahısın yakınlarına devlet tarafından verilen tazminatı nerden nasıl alabiliriz?