Cevap: Anlaşmalı Boşandık Karım Çocuğumu Kaçırdı.
av.ilknur hanim.. söylediklerinize katılıyorum..bu olaylar insanlarin başina defalarca gelmiyo..ki tecrube bilgi sahibi olalim..ben daha yolun başindayim..ve uğraş veriyorum haklarimdan mahrum kalmamk için.. ben 3 5 kuruşun derdinde değilim..eğer siz bu olayi çözebileceğinize inaniyorsanız ltf benimle irtibata gecermisiniz..belki yanliş olcak ama mail adresimi vermek zorundayim..vuralyyt-132 @ hot nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben istanbul..k.çekmecede ikamet ediyorum.. nedeni soyadiniz.. ben OF luyum..bizde böyle şeylere yer yoktur..kitabmızda yazmaz.. tmm 2010 yılında yaşiyoruz medeniyetten bahsediyoruz..batılılaşiyoruz yozlaşiyoruz misyonerlerin el atmasiyla..kendimizi özümüzü kaybediyoruz.. neden?sen eşini aldat eşin yuvasi yıkılmasin diye herşeyi yapsin.. sonra patlak cıkart..eşini ewden yolla..boşanma davasi aç (anlaşmalı olsun ltf) boşan..eşyanı malları al..velayeti al..nafakanı al..sonra çekip kafana göre git dostunla hayatını yaşa..daha resmen boşanmadan..kimse aramasin sormasin..arasada bulamasin.. bu cocugun bir babasi ve diğer aile fertleri varmı yokmu düşünme sorumsuzca davran.. kızıma ne verebilirki..dostuna kendini yamamaktan başka. kızımından zaman çalip onunla ilgilenmesi gerekecek..bi suç işlese kızım dostu yada dostunun ailesi benim gibimi davranır ona..beim baktiğim gibi bakar ona..anne şefkatiymiş.. ne şefkati.. o önce dostuna şefkat verecek kalirsa kızıma.. arti üvey baba edincek kızıma bu senin baban bundan sonra.. sonra ben yani babasi tırmalasin kızımı görcem diye alip eğitcem büyütcem adam etcem diye annesi gibi arçelik olmasin diye.. böyle OLMAMALI ADALET ÜSTADLAR. şehir kanunlarının bittiği yerde orman kaununlari başlar bende.... (KÖTÜLERE TAHAMMÜL ETTİKÇE DAHA ÇOK AZARLAR) ilknur hanim sizden haber bekliyorum..eğer kabulederseniz çok sevinirim.. kolay gelsin herkese iyiki varsiniz..
Cevap: Anlaşmalı Boşandık Karım Çocuğumu Kaçırdı.
Sayın vyyt,
İnternetten, barobirlik'ten il il meslektaşlarımıza ulaşmanız mümkün.
Pekçok meslektaşımın web sitesi olduğunu da dikkate alırsak seçim yapma şansınız da oldukça yüksek görünüyor.