Cevap: Haksız bir boşanma ve kanıtsız tazminat kararı
Alıntı:
Ali Ahi rumuzlu üyeden alıntı
Ayrıca istemiş olduğu ve düğünde takıldığını iddia ettiği 5.000 nakit ve 70 küçük altın talebine karşılık hakim boşanma davasını ayrı diğer takı davasını ayrı dosyalara böldü ve ikinci talepleri olan para ve küçük altın konusunda da 2.000 TL nakit (mahkemede tarafımdan yemin edildi bu tutar olduğuna) ve 26 adet küçük altın ödemem yönunde karar verdildi.(tanık kuyumcu ise 44 adet küçük altını bileziğe çevirerek davacıya teslim ettiğini beyan etti) Bende takılan küçük altınlarınn 44 adet olduğunu beyan ettim.
mrb..benzer bir durum abiminde başında..5-6 yıldır fiiili olarak ayrı..boşanmak istıyor..karşı taraf ise tazmınat+takı davası açtı..zıynet eşyları nedenıyle dava uzayıp gıttıı..sizin davanızda hakım takı ve boşnma davsını nasıl ayırdı? sizi veya eşinizmi dosyaları bölemsi için talepte bulundu bu konuda yazarsanız memnun olurum..çünkü hep dosyalar birlikte karara baglanıyor denılıyor.abimin amacı boşanmak..karşı tarafın amacı ise para ve manevı olarak yıpratmak..dosyayı ne şekil bölüp boşanabilir? teşekkürler..
Alıntı:
s49 rumuzlu üyeden alıntı
mrb..benzer bir durum abiminde başında..5-6 yıldır fiiili olarak ayrı..boşanmak istıyor..karşı taraf ise tazmınat+takı davası açtı..zıynet eşyları nedenıyle dava uzayıp gıttıı..sizin davanızda hakım takı ve boşnma davsını nasıl ayırdı? sizi veya eşinizmi dosyaları bölemsi için talepte bulundu bu konuda yazarsanız memnun olurum..çünkü hep dosyalar birlikte karara baglanıyor denılıyor.abimin amacı boşanmak..karşı tarafın amacı ise para ve manevı olarak yıpratmak..dosyayı ne şekil bölüp boşanabilir? teşekkürler..
sevgili s49 benim mahkememde onlar istemiş oldukları takı için harç yatırmamışlar hakımde harcı yatmamış bir davanın görüşmesimi olur demiş. Benim avukatımda hakım bey uzatmayalım boşanmayı demiş. Hakım de madem öyle o zaman takı davasını ayrı görüşelim demiş taraflar kabul edince hakım dosyayı ayırmış. Abine tavsiyem dosyayı ayırmasına gerek yok bence çünkü ara karar verilebilir gibi durumlar var onu bir arastırın. Ayrıca 5-6 yıldır fiilen ayrı iseler hakım dırek boşar zaten.
Alıntı:
Ali Ahi rumuzlu üyeden alıntı
sevgili s49 benim mahkememde onlar istemiş oldukları takı için harç yatırmamışlar hakımde harcı yatmamış bir davanın görüşmesimi olur demiş. Benim avukatımda hakım bey uzatmayalım boşanmayı demiş. Hakım de madem öyle o zaman takı davasını ayrı görüşelim demiş taraflar kabul edince hakım dosyayı ayırmış. Abine tavsiyem dosyayı ayırmasına gerek yok bence çünkü ara karar verilebilir gibi durumlar var onu bir arastırın. Ayrıca 5-6 yıldır fiilen ayrı iseler hakım dırek boşar zaten.
mrb ali bey,malesef tazmınat ve zıynet eşyası dolayısı ile 5-6 yıldır fiili ayrı oldukları halde açılan yenı dava 3 yıldır devam edıyor ama sonuçlanmadı..karşı tarafın işine gelıyor çünkü amaç yıldırmak ve anlaşmaya zorlamak,..onun için hakım boşanmaya karar verse işler daha kolay çözülecek..ben ara karar olayını anlamadım açarsanız memnun olurum..bizim tek amacımız boşanmak..ama boşanma olayı olmuyor bır türlü.işin içinden çıkamadık..sadece izmirdemi bu kadar uzuyor bu davalar..