Cevap: Online oyun karakter çalınması ve mağduriyet
Sevgili cihanonal,
ben de onu anlatmaya çalışıyorum, anlaşılır.Çünkü bunu bir kişinin yaptığını varsayalım, o kişi yalnızca bu işleri yaptıysa bunun en fazla süresi atıyorum 25 dk. dır (bilişim tarafından öngörülen) ama atıyorum 45 dk. o ip'de kalmış ve bu işlemleri yaptığında diğer işlemleri kontrol edilir (kendi mail hesabına girmiş mi, sohbet etmiş mi, sohbet kayıtları vs..), sizin de önceki msn, sohbet vs kayıtlarınız incelenir ve bu olay yada bunun dışında buna benzer bir olayla kesişmeniz yoksa sıkıntı yaşamazsınız ama atıyorum, biriyle sohbet etmişsinizdir ''ah şu item benim olsa, yada item mi çalsak ne yapsak'' gibi şeyler dahi konuşsanız, bakınız bunu o itemi çalınan kişi için söylemiyorum, geyik maksadıyla böyle birşey konuşmanız dahi sizi zor duruma sokacaktır.Anlattıklarımı iyi ölçün tartın.
Alıntı:
Sehzade1905 rumuzlu üyeden alıntı
Sevgili cihanonal,
ben de onu anlatmaya çalışıyorum, anlaşılır.Çünkü bunu bir kişinin yaptığını varsayalım, o kişi yalnızca bu işleri yaptıysa bunun en fazla süresi atıyorum 25 dk. dır (bilişim tarafından öngörülen) ama atıyorum 45 dk. o ip'de kalmış ve bu işlemleri yaptığında diğer işlemleri kontrol edilir (kendi mail hesabına girmiş mi, sohbet etmiş mi, sohbet kayıtları vs..), sizin de önceki msn, sohbet vs kayıtlarınız incelenir ve bu olay yada bunun dışında buna benzer bir olayla kesişmeniz yoksa sıkıntı yaşamazsınız ama atıyorum, biriyle sohbet etmişsinizdir ''ah şu item benim olsa, yada item mi çalsak ne yapsak'' gibi şeyler dahi konuşsanız, bakınız bunu o itemi çalınan kişi için söylemiyorum, geyik maksadıyla böyle birşey konuşmanız dahi sizi zor duruma sokacaktır.Anlattıklarımı iyi ölçün tartın.
Çok teşekkür ediyorum gerçekten.Hazır sizin gibi birini bulmuşken bir kaç sorum daha var beni kırmazsanız sevinirim :) Bu iş için sağlam bi avukat tutmalımıyım çünkü önümde çok ciddi bir sınav var ve riske atmak istemiyorum.Ve mahkemeye gitmezsem ne gibi sonuçlar ortaya çıkar?
Eğer anlaşma yolunu kesinlikle düşünmüyorsanız, bu uğraşa değeceğine inanıyorsanız, evet bilişim konusunda gerçekten uzman olan bir avukat tutmalısınız, ama işin inceliklerini kesinlikle bilen birisi olması çok faydalı olur.Mahkemeye gitmemeniz durumunda çıkabilecek sorunları avukat arkadaşlar yanıtlayabilirler ama zannımca sizin mahkemene gitmemeniz, avukatınızı göndermemeniz demek başınızın ağrıması anlamına gelir diye düşünüyorum.
Bana özelden de mesaj atabilirsiniz sıkıntı yaşadığınız noktalarda.
Aslına bakarsanız uğraşmak istemiyorum ama tükürdüğümü yalamakda abes kaçıyor.İfademde kesin olarak yapmadığımı beyan ettim.Şimdi mahkemede '-Evet ben yaptım' dersem ne gibi sonuçlar ortaya çıkar.Bu mahkemeyi kandırmak mı olur.Çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Bu tükürdüğünü yalamak anlamına gelmiyor, bunu niçin yapmanız gerektiğini burdan yazmam doğru olmaz, sizin düşünmeniz lazım.
Alıntı:
Bu tükürdüğünü yalamak anlamına gelmiyor, bunu niçin yapmanız gerektiğini burdan yazmam doğru olmaz, sizin düşünmeniz lazım.
Ben size özel mesaj atamıyorum ama detayları bana özel mesaj olarak atarsanız çok memnun olurum.
Bu işlerde gurur olmaz, eğer başka yanlışlarınız mevcutsa bu olayın dışında bu olaydan değil ama başka olaydan başınız ağrır dolayısıyla bu dava işini iyi düşünün derim.
Alıntı:
Bu işlerde gurur olmaz, eğer başka yanlışlarınız mevcutsa bu olayın dışında bu olaydan değil ama başka olaydan başınız ağrır dolayısıyla bu dava işini iyi düşünün derim.
Yani ne demem kendimi nasıl savunmam lazım?Burdan yardımcı olamıyorsanız özelden yardımcı olurmusunuz?
Alıntı:
Bir karar verdiniz mi?
Sırf bu dava yüzünden Polislik sınavlarına giremedim:k
Daha nasıl karar veriym ki? Tamam yaptığımı kabul etmeyeceğim ama ihmalim olduğunu kabul edeceğim ve anlaşma yoluna gitmeye çalışacağım.