Helal olsun :)
Printable View
Helal olsun :)
kusura bakmayın bir soru daha bugün mü son gün oluyor yarınmı?
30.04.2010 tarihinde tebliğ edilen ilamsız ödeme emrine 07.05.2010 gününe dek itiraz edilebilir.
teşekkür ederim.
Engin bey dediklerinizi aynen yaptım ve ilginçtir şirket bunu sadece bana değil icra müdürlüğünde denk geldiğim bir kaç kişiye daha yapmış. şirket avukatıda birden fazla kişiye aynı olay olunca tahsilat makbuzlarını koçanlarını şirketten istemiş kontrol ettik ve benim 300 tl tahsilat makbuzuda ortaya çıktı şimdi diğer mağdurlarla birlikte ayrı ayrı davalar açtık. Şirketin vekalet verdiği avukatta şirket avukatlığını bıraktığını belirtti. Son olarakta toplu olarak şirketin yaptığı işlerin faturalarını kesmediği için maliyeye şikayette bulunacağız. Vermiş olduğunuz bilgiler ve destek için binlerce kez teşekkür ederim.
sayın avukat bey geçen ay bir icra için yani ödeyemediğim bir borç için ödeme emr, bekliyordum bir ödeme emri geldi postacıdan aldım imzaladım fakat sonra zarfı aldığımda bir ödeme emri bir magazadan gelmiş ve keisnlikle oradan alış veriş yapmak değil o bölgeden hiç geçmemiştim senet örneğinde ise sadce ismim yazıyor imzam falanda yok icra dairesine gittiğimde icra müdürü 5 gün içerisinde itiraz etmen lazımdı mecburen ödeyeceksin diye güldü bende dedimki ben senin adına kafama göre senet göndersem sende allah göstermesin hasta olsan itiraz edemesen ödeyecekmiisn mecburen dedim evet dedi şimdi ne yapcam 20 günden fazla oldu 5 gün içinde itiraz etmedim diye bana ait olmayan bu borcu ödeyecekmiyim yardımcı olursanız mem olurum ne yapmam gerekjiyor
Borç miktarına bağlı olarak genel mahkemelerde (Sulh-Asliye Hukuk Mahkemeleri) menfi tespit davası açabilirsiniz.
Son gününüzde itirazınınızı yapmışsınız geçerli olmaması için bir sebep yok.